SHKARKIME DHE LLAFE, JU OFROJNË SHUMË FAQENDIHMË PËR PROBLEMET TUAJA, JU OFROJMË VETËM NE

Mysafir i nderuar, mirë se vini në Albanian H . kosovanet.de . muzikë shqip , filma shqip , humor shqip . Nëse kjo është vizita juaj e parë këtu, ju lutemi lexoni Ndihma. Aty do të gjeni më tepër shpjegime se si funksionon kjo faqe. Duhet të jeni i regjistruar dhe aktivizuar, para se të mund të shfrytëzoni tërë përmbajtjen e faqes. Ju lutemi, përdorni formularin e regjistrimit, për tu regjistruar këtu ose lexoni më tepër informata mbi procesin e regjistrimit. Nëse tashmë jeni regjistruar, ju lutemi kyçuni këtu.

Temat

Nga dj_real (09.11.2013, 19:22)

0 34

Nuk ka përgjigje

Nga dj_real (28.11.2012, 18:47)

0 35

Nuk ka përgjigje

Nga dj_real (01.10.2012, 13:30)

0 5

Nuk ka përgjigje

Nga Burgia (22.01.2012, 17:48)

3 86

Nga xhevdeti

(23.01.2012, 15:13)

Nga Dardanicum (02.05.2011, 20:50)

32 453

Nga Bes1ki

(14.05.2011, 00:13)

Nga Burgia (26.03.2011, 19:25)

0 17

Nuk ka përgjigje

Nga Burgia (07.02.2011, 15:46)

2 111

Nga Bes1ki

(08.02.2011, 11:34)

Nga Burgia (21.01.2011, 18:06)

0 33

Nuk ka përgjigje

Nga Burgia (21.01.2011, 02:44)

2 37

Nga DJ-IZETI

(21.01.2011, 14:39)

Nga Burgia (18.01.2011, 04:43)

1 52

Nga Burgia

(18.01.2011, 04:46)

Nga Burgia (23.12.2010, 19:16)

6 95

Nga NIGHT EAGLE

(26.12.2010, 22:36)

Nga Burgia (25.12.2010, 02:48)

1 41

Nga Burgia

(25.12.2010, 03:19)

Nga Burgia (07.12.2010, 17:38)

1 71

Nga Burgia

(07.12.2010, 17:40)

Nga Burgia (27.11.2010, 18:19)

0 41

Nuk ka përgjigje

Nga Burgia (22.11.2010, 16:32)

0 41

Nuk ka përgjigje

Nga Burgia (19.11.2010, 00:50)

0 77

Nuk ka përgjigje

Nga Burgia (17.11.2010, 01:08)

1 60

Nga DJ-IZETI

(17.11.2010, 01:27)

Nga Burgia (13.11.2010, 13:50)

0 35

Nuk ka përgjigje

Nga Burgia (08.11.2010, 19:29)

4 88

Nga Edi2

(11.11.2010, 15:11)

Nga Bes1ki (08.11.2010, 23:56)

0 61

Nuk ka përgjigje

Trego

Moderatorët:

Moderator

1 përdorues përveç jush është duke shfletuar këtë rubrikë:

1 mysafirë

wbb.index.stats

344 threads - 726 postime (mesatarja 0,21 postime në ditë)

Legjenda:

Rubrikë pa postime të reja
Rubrikë me postime të reja
Rubrikë e mbyllur
Rubrikë me nyje të jashtme