Lajme Për Teknologji Informative

Lajme Per Teknologji

SHKARKIME DHE LLAFE, JU OFROJNË SHUMË FAQENDIHMË PËR PROBLEMET TUAJA, JU OFROJMË VETËM NE

Mysafir i nderuar, mirë se vini në Albanian H . kosovanet.de . muzikë shqip , filma shqip , humor shqip . Nëse kjo është vizita juaj e parë këtu, ju lutemi lexoni Ndihma. Aty do të gjeni më tepër shpjegime se si funksionon kjo faqe. Duhet të jeni i regjistruar dhe aktivizuar, para se të mund të shfrytëzoni tërë përmbajtjen e faqes. Ju lutemi, përdorni formularin e regjistrimit, për tu regjistruar këtu ose lexoni më tepër informata mbi procesin e regjistrimit. Nëse tashmë jeni regjistruar, ju lutemi kyçuni këtu.

Temat

Nga dj_real (02.12.2012, 20:02)

0 8

Nuk ka përgjigje

Nga Burgia (21.01.2012, 19:54)

7 119

Nga Nugi

(25.01.2012, 21:46)

Nga Burgia (21.01.2012, 23:57)

0 37

Nuk ka përgjigje

Nga dj_real (10.11.2011, 21:30)

0 18

Nuk ka përgjigje

Nga Burgia (20.01.2011, 15:57)

1 84

Nga Deniss.

(25.02.2011, 00:35)

Nga Burgia (07.01.2011, 22:07)

6 133

Nga SnaKe-G

(23.02.2011, 09:28)

Nga Burgia (09.02.2011, 16:24)

0 44

Nuk ka përgjigje

Nga Burgia (21.01.2011, 05:38)

1 38

Nga Burgia

(21.01.2011, 05:40)

Nga Burgia (21.01.2011, 05:04)

1 32

Nga Burgia

(21.01.2011, 05:08)

Nga Burgia (17.01.2011, 19:01)

0 46

Nuk ka përgjigje

Nga Burgia (08.01.2011, 15:55)

0 43

Nuk ka përgjigje

Nga Burgia (03.01.2011, 19:31)

0 38

Nuk ka përgjigje

Nga Burgia (30.12.2010, 02:09)

1 43

Nga Burgia

(30.12.2010, 02:11)

Nga Burgia (23.12.2010, 23:59)

0 25

Nuk ka përgjigje

Nga Burgia (25.11.2010, 03:11)

1 49

Nga Burgia

(25.11.2010, 03:12)

Nga Burgia (21.11.2010, 00:43)

0 53

Nuk ka përgjigje

Nga Burgia (20.11.2010, 01:12)

0 57

Nuk ka përgjigje

Nga Burgia (08.11.2010, 00:06)

0 71

Nuk ka përgjigje

Nga Burgia (29.10.2010, 00:50)

0 29

Nuk ka përgjigje

Nga Burgia (22.10.2010, 03:13)

0 33

Nuk ka përgjigje

Trego

Moderatorët:

Moderator

wbb.index.stats

198 threads - 430 postime (mesatarja 0,12 postime në ditë)

Legjenda:

Rubrikë pa postime të reja
Rubrikë me postime të reja
Rubrikë e mbyllur
Rubrikë me nyje të jashtme