SHKARKIME DHE LLAFE, JU OFROJNË SHUMË FAQENDIHMË PËR PROBLEMET TUAJA, JU OFROJMË VETËM NE

Mysafir i nderuar, mirë se vini në Albanian H . kosovanet.de . muzikë shqip , filma shqip , humor shqip . Nëse kjo është vizita juaj e parë këtu, ju lutemi lexoni Ndihma. Aty do të gjeni më tepër shpjegime se si funksionon kjo faqe. Duhet të jeni i regjistruar dhe aktivizuar, para se të mund të shfrytëzoni tërë përmbajtjen e faqes. Ju lutemi, përdorni formularin e regjistrimit, për tu regjistruar këtu ose lexoni më tepër informata mbi procesin e regjistrimit. Nëse tashmë jeni regjistruar, ju lutemi kyçuni këtu.

Temat

Nga Flojo (09.01.2015, 15:02)

0 17

Nuk ka përgjigje

Nga Nugi (13.01.2012, 20:58)

1 41

Nga Fidaim_93

(13.01.2012, 23:34)

Nga Fid@ni (25.02.2011, 11:00)

0 54

Nuk ka përgjigje

Nga Fid@ni (25.02.2011, 01:51)

0 28

Nuk ka përgjigje

Nga Fid@ni (21.01.2011, 02:02)

0 23

Nuk ka përgjigje

Nga Fid@ni (14.12.2010, 02:44)

0 60

Nuk ka përgjigje

Nga Fid@ni (14.12.2010, 02:42)

0 40

Nuk ka përgjigje

Nga Fid@ni (14.12.2010, 02:41)

0 22

Nuk ka përgjigje

Nga eldor (15.11.2010, 17:59)

0 62

Nuk ka përgjigje

Nga iliriani (20.10.2010, 18:18)

0 56

Nuk ka përgjigje

Nga Armend.J (07.10.2010, 15:14)

3 68

Nga albani_135

(09.10.2010, 23:14)

Nga Deniss. (28.08.2010, 02:38)

0 33

Nuk ka përgjigje

Nga Dardanicum (26.08.2010, 22:37)

1 41

Nga Bes1ki

(26.08.2010, 23:34)

Nga Dardanicum (26.08.2010, 23:17)

0 21

Nuk ka përgjigje

Nga Deniss. (25.08.2010, 15:13)

4 56

Nga Bes1ki

(25.08.2010, 19:14)

Nga Deniss. (11.08.2010, 16:10)

3 121

Nga Deniss.

(24.08.2010, 22:48)

Nga Deniss. (19.08.2010, 19:18)

0 29

Nuk ka përgjigje

Nga Deniss. (14.08.2010, 06:12)

2 66

Nga Ketri

(14.08.2010, 16:03)

Nga Deniss. (05.08.2010, 17:37)

3 102

Nga emrah

(14.08.2010, 09:59)

Nga Deniss. (12.08.2010, 02:07)

0 21

Nuk ka përgjigje

Trego

Moderatorët:

Moderator

9 përdorues përveç jush janë duke shfletuar këtë rubrikë:

9 mysafirë

wbb.index.stats

1.071 threads - 2.028 postime (mesatarja 0,47 postime në ditë)

Filtro sipas etiketës

Legjenda:

Rubrikë pa postime të reja
Rubrikë me postime të reja
Rubrikë e mbyllur
Rubrikë me nyje të jashtme