Të zgjidhura

Në këtë rubrikë do të gjeni të gjitha zgjidhjet për pyetjet e shtruara nga anëtarët rreth PC

SHKARKIME DHE LLAFE, JU OFROJNË SHUMË FAQENDIHMË PËR PROBLEMET TUAJA, JU OFROJMË VETËM NE

Mysafir i nderuar, mirë se vini në Albanian H . kosovanet.de . muzikë shqip , filma shqip , humor shqip . Nëse kjo është vizita juaj e parë këtu, ju lutemi lexoni Ndihma. Aty do të gjeni më tepër shpjegime se si funksionon kjo faqe. Duhet të jeni i regjistruar dhe aktivizuar, para se të mund të shfrytëzoni tërë përmbajtjen e faqes. Ju lutemi, përdorni formularin e regjistrimit, për tu regjistruar këtu ose lexoni më tepër informata mbi procesin e regjistrimit. Nëse tashmë jeni regjistruar, ju lutemi kyçuni këtu.

Temat

Nga Xhanni (05.12.2009, 12:56)

3 55

Nga Xhanni

(05.12.2009, 19:09)

Nga Fidaim_93 (07.01.2010, 10:14)

6 87

Nga Fidaim_93

(10.01.2010, 12:22)

Nga meti001 (13.01.2010, 10:30)

1 30

Nga Nugi

(13.01.2010, 11:11)

Nga besa_ch (14.01.2010, 16:15)

2 45

Nga Burgia

(14.01.2010, 20:40)

Nga rmaxhuni (17.01.2010, 11:34)

3 74

Nga Nugi

(17.01.2010, 14:28)

Nga Fid@ni (17.01.2010, 11:35)

4 71

Nga Fid@ni

(17.01.2010, 22:50)

Nga rmaxhuni (17.01.2010, 14:52)

4 71

Nga morPhix

(18.01.2010, 02:01)

Nga beniboj (04.01.2010, 22:54)

1 47

Nga morPhix

(18.01.2010, 02:03)

Nga mili istog (18.01.2010, 05:31)

0 72

Nuk ka përgjigje

Nga morPhix (18.01.2010, 01:52)

1 51

Nga Fid@ni

(18.01.2010, 09:57)

Nga qajani (24.01.2010, 16:17)

2 59

Nga qajani

(24.01.2010, 20:40)

Nga blera (25.01.2010, 17:53)

3 59

Nga istogu

(26.01.2010, 15:52)

Nga Invalider (26.01.2010, 21:13)

1 30

Nga Burgia

(27.01.2010, 00:57)

Nga kati (04.01.2010, 12:34)

13 323

Nga Nugi

(28.01.2010, 22:16)

Nga luqaboy (29.01.2010, 15:30)

6 70

Nga Ekspert

(30.01.2010, 09:55)

Nga Deniss . (01.02.2010, 18:54)

2 58

Nga Deniss .

(01.02.2010, 19:21)

Nga luli_l17 (06.02.2010, 00:13)

4 87

Nga qajani

(07.02.2010, 02:02)

Nga endrit.pr (07.02.2010, 10:25)

1 83

Nga Dardanicum

(07.02.2010, 16:20)

Nga valon kosova (13.09.2009, 13:14)

2 73

Nga FLAKONI

(08.02.2010, 14:49)

Nga djfati (07.02.2010, 18:44)

5 90

Nga Flojo

(08.02.2010, 18:19)

Trego

Moderatorët:

Moderator

1 përdorues përveç jush është duke shfletuar këtë rubrikë:

1 mysafirë

wbb.index.stats

139 threads - 864 postime (mesatarja 0,23 postime në ditë)

Legjenda:

Rubrikë pa postime të reja
Rubrikë me postime të reja
Rubrikë e mbyllur
Rubrikë me nyje të jashtme