Të zgjidhura

Në këtë rubrikë do të gjeni të gjitha zgjidhjet për pyetjet e shtruara nga anëtarët rreth PC

SHKARKIME DHE LLAFE, JU OFROJNË SHUMË FAQENDIHMË PËR PROBLEMET TUAJA, JU OFROJMË VETËM NE

Mysafir i nderuar, mirë se vini në Albanian H . kosovanet.de . muzikë shqip , filma shqip , humor shqip . Nëse kjo është vizita juaj e parë këtu, ju lutemi lexoni Ndihma. Aty do të gjeni më tepër shpjegime se si funksionon kjo faqe. Duhet të jeni i regjistruar dhe aktivizuar, para se të mund të shfrytëzoni tërë përmbajtjen e faqes. Ju lutemi, përdorni formularin e regjistrimit, për tu regjistruar këtu ose lexoni më tepër informata mbi procesin e regjistrimit. Nëse tashmë jeni regjistruar, ju lutemi kyçuni këtu.

Temat

Nga Armend.J (03.06.2010, 18:06)

15 121

Nga Dardanicum

(06.10.2010, 18:28)

Nga drenasi (02.10.2010, 22:33)

10 116

Nga Burgia

(04.10.2010, 00:14)

Nga DangerMan (27.09.2010, 02:18)

11 143

Nga mili istog

(03.10.2010, 22:35)

Nga fadilb (29.09.2010, 11:36)

12 154

Nga fadilb

(03.10.2010, 17:26)

Nga luqaboy (02.10.2010, 15:43)

7 59

Nga Dardanicum

(02.10.2010, 18:24)

Nga Bes1ki (01.10.2010, 18:52)

0 23

Nuk ka përgjigje

Nga mergim-adriano (30.09.2010, 17:24)

4 59

Nga mergim-adriano

(30.09.2010, 23:46)

Nga mili istog (29.09.2010, 18:01)

3 52

Nga mili istog

(30.09.2010, 02:34)

Nga tuti (24.09.2010, 15:52)

7 139

Nga istogu

(25.09.2010, 11:55)

Nga mareci (22.09.2010, 12:45)

1 37

Nga Deniss.

(22.09.2010, 12:58)

Nga fadilb (20.09.2010, 22:57)

7 98

Nga fadilb

(21.09.2010, 12:48)

Nga mantushi (20.09.2010, 17:00)

1 47

Nga istogu

(20.09.2010, 22:46)

Nga blera (09.09.2010, 22:47)

5 90

Nga istogu

(11.09.2010, 23:40)

Nga fadilb (08.09.2010, 22:53)

4 91

Nga fadilb

(10.09.2010, 18:41)

Nga rustemi (29.08.2010, 15:56)

3 78

Nga Bes1ki

(30.08.2010, 14:27)

Nga rustemi (26.08.2010, 23:59)

1 28

Nga Deniss.

(27.08.2010, 01:21)

Nga rmaxhuni (23.08.2010, 15:54)

1 39

Nga istogu

(23.08.2010, 20:15)

Nga rustemi (18.08.2010, 05:11)

1 33

Nga KoSoVa_Net

(18.08.2010, 11:33)

Nga rustemi (14.08.2010, 12:24)

16 184

Nga Dardanicum

(16.08.2010, 00:11)

Nga zwz (15.08.2010, 01:37)

3 43

Nga Dardanicum

(15.08.2010, 16:16)

Trego

Moderatorët:

Moderator

2 përdorues përveç jush janë duke shfletuar këtë rubrikë:

2 mysafirë

wbb.index.stats

139 threads - 864 postime (mesatarja 0,23 postime në ditë)

Legjenda:

Rubrikë pa postime të reja
Rubrikë me postime të reja
Rubrikë e mbyllur
Rubrikë me nyje të jashtme