Të zgjidhura

Në këtë rubrikë do të gjeni të gjitha zgjidhjet për pyetjet e shtruara nga anëtarët rreth PC

SHKARKIME DHE LLAFE, JU OFROJNË SHUMË FAQENDIHMË PËR PROBLEMET TUAJA, JU OFROJMË VETËM NE

Mysafir i nderuar, mirë se vini në Albanian H . kosovanet.de . muzikë shqip , filma shqip , humor shqip . Nëse kjo është vizita juaj e parë këtu, ju lutemi lexoni Ndihma. Aty do të gjeni më tepër shpjegime se si funksionon kjo faqe. Duhet të jeni i regjistruar dhe aktivizuar, para se të mund të shfrytëzoni tërë përmbajtjen e faqes. Ju lutemi, përdorni formularin e regjistrimit, për tu regjistruar këtu ose lexoni më tepër informata mbi procesin e regjistrimit. Nëse tashmë jeni regjistruar, ju lutemi kyçuni këtu.

Temat

Nga Fid@ni (17.01.2010, 11:35)

4 71

Nga Fid@ni

(17.01.2010, 22:50)

Nga rmaxhuni (17.01.2010, 11:34)

3 74

Nga Nugi

(17.01.2010, 14:28)

Nga besa_ch (14.01.2010, 16:15)

2 45

Nga Burgia

(14.01.2010, 20:40)

Nga meti001 (13.01.2010, 10:30)

1 30

Nga Nugi

(13.01.2010, 11:11)

Nga Fidaim_93 (07.01.2010, 10:14)

6 87

Nga Fidaim_93

(10.01.2010, 12:22)

Nga Xhanni (05.12.2009, 12:56)

3 55

Nga Xhanni

(05.12.2009, 19:09)

Trego

Moderatorët:

Moderator

wbb.index.stats

139 threads - 864 postime (mesatarja 0,23 postime në ditë)

Legjenda:

Rubrikë pa postime të reja
Rubrikë me postime të reja
Rubrikë e mbyllur
Rubrikë me nyje të jashtme