Video Humor Shqip

Video Humor/Ske?e Shqip

SHKARKIME DHE LLAFE, JU OFROJNË SHUMË FAQENDIHMË PËR PROBLEMET TUAJA, JU OFROJMË VETËM NE

Mysafir i nderuar, mirë se vini në Albanian H . kosovanet.de . muzikë shqip , filma shqip , humor shqip . Nëse kjo është vizita juaj e parë këtu, ju lutemi lexoni Ndihma. Aty do të gjeni më tepër shpjegime se si funksionon kjo faqe. Duhet të jeni i regjistruar dhe aktivizuar, para se të mund të shfrytëzoni tërë përmbajtjen e faqes. Ju lutemi, përdorni formularin e regjistrimit, për tu regjistruar këtu ose lexoni më tepër informata mbi procesin e regjistrimit. Nëse tashmë jeni regjistruar, ju lutemi kyçuni këtu.

Temat

Nga Dardanicum (06.09.2012, 16:11)

5 120

Nga TRANSPORTER

(07.09.2012, 21:56)

Nga Dardanicum (29.08.2012, 14:44)

2 68

Nga Dardanicum

(30.08.2012, 17:25)

Nga Dardanicum (06.08.2012, 04:17)

8 120

Nga Bes1ki

(19.08.2012, 19:45)

Nga Dardanicum (11.06.2012, 14:10)

4 142

Nga Armend.J

(12.08.2012, 01:58)

Nga Dardanicum (08.08.2012, 13:21)

6 106

Nga Dardanicum

(11.08.2012, 02:39)

Nga Dardanicum (08.08.2012, 04:18)

0 77

Nuk ka përgjigje

Nga Dardanicum (06.08.2012, 04:10)

0 90

Nuk ka përgjigje

Nga Dardanicum (29.04.2012, 22:51)

3 93

Nga Dardanicum

(30.07.2012, 02:49)

Nga Dardanicum (10.07.2012, 15:10)

8 139

Nga Deniss.

(12.07.2012, 03:00)

Nga Dardanicum (01.07.2012, 05:28)

0 69

Nuk ka përgjigje

Nga Dardanicum (01.07.2012, 05:23)

0 66

Nuk ka përgjigje

Nga Dardanicum (02.06.2012, 18:04)

0 70

Nuk ka përgjigje

Nga foka (21.05.2012, 20:49)

0 30

Nuk ka përgjigje

Nga Dardanicum (01.05.2012, 16:15)

2 146

Nga Dardanicum

(21.05.2012, 15:34)

Nga Dardanicum (19.05.2012, 05:58)

0 62

Nuk ka përgjigje

Nga Dardanicum (03.05.2012, 22:27)

0 83

Nuk ka përgjigje

Nga Dardanicum (03.05.2012, 22:25)

0 51

Nuk ka përgjigje

Nga Dardanicum (01.05.2012, 16:12)

0 61

Nuk ka përgjigje

Nga Dardanicum (30.04.2012, 17:55)

1 58

Nga Bes1ki

(01.05.2012, 01:23)

Nga Dardanicum (30.04.2012, 17:53)

0 82

Nuk ka përgjigje

Trego

Moderatorët:

Moderator

7 përdorues përveç jush janë duke shfletuar këtë rubrikë:

7 mysafirë

wbb.index.stats

491 threads - 2.115 postime (mesatarja 0,49 postime në ditë)

Filtro sipas etiketës

Legjenda:

Rubrikë pa postime të reja
Rubrikë me postime të reja
Rubrikë e mbyllur
Rubrikë me nyje të jashtme