Tallava

e gjithë muzika që ekzekutohet nga këngëtarët dhe grupet në gjuhën shqipe

SHKARKIME DHE LLAFE, JU OFROJNË SHUMË FAQENDIHMË PËR PROBLEMET TUAJA, JU OFROJMË VETËM NE

Mysafir i nderuar, mirë se vini në Albanian H . kosovanet.de . muzikë shqip , filma shqip , humor shqip . Nëse kjo është vizita juaj e parë këtu, ju lutemi lexoni Ndihma. Aty do të gjeni më tepër shpjegime se si funksionon kjo faqe. Duhet të jeni i regjistruar dhe aktivizuar, para se të mund të shfrytëzoni tërë përmbajtjen e faqes. Ju lutemi, përdorni formularin e regjistrimit, për tu regjistruar këtu ose lexoni më tepër informata mbi procesin e regjistrimit. Nëse tashmë jeni regjistruar, ju lutemi kyçuni këtu.

Temat

Nga Dardanicum (09.09.2008, 04:21)

7 260

Nga pleshina

(04.12.2011, 22:11)

Nga Dardanicum (02.09.2008, 04:23)

1 104

Nga denisi

(27.11.2011, 21:23)

Nga beli123 (02.09.2008, 03:40)

1 63

Nga deletemeifyoucan

(11.09.2011, 00:55)

Nga pepi_h4ck (08.07.2011, 11:59)

0 40

Nuk ka përgjigje

Nga Iza (25.12.2009, 21:59)

1 78

Nga Mr Jakupi

(02.07.2011, 18:28)

Nga Dardanicum (16.05.2011, 21:20)

7 105

Nga Dardanicum

(31.05.2011, 14:12)

Nga Fid@ni (26.09.2008, 03:00)

24 343

Nga Kosova Etnike

(16.05.2011, 21:08)

Nga Dardanicum (03.06.2008, 16:04)

1 156

Nga Kosova Etnike

(06.02.2011, 19:32)

Nga beli123 (27.08.2008, 11:16)

8 326

Nga foka

(31.01.2011, 19:12)

Nga Fid@ni (21.01.2011, 02:07)

0 74

Nuk ka përgjigje

Nga drenasi (08.03.2009, 20:05)

1 54

Nga edi03

(26.12.2010, 20:41)

Nga mili istog (22.12.2010, 13:20)

0 116

Nuk ka përgjigje

Nga Dardanicum (20.12.2010, 18:49)

0 75

Nuk ka përgjigje

Nga Dardanicum (20.12.2010, 18:41)

0 34

Nuk ka përgjigje

Nga pepi_h4ck (06.12.2010, 06:50)

0 62

Nuk ka përgjigje

Nga pepi_h4ck (26.11.2010, 04:35)

0 40

Nuk ka përgjigje

Nga pepi_h4ck (26.11.2010, 04:31)

0 84

Nuk ka përgjigje

Nga pepi_h4ck (24.11.2010, 06:15)

0 64

Nuk ka përgjigje

Nga pepi_h4ck (21.11.2010, 20:46)

0 93

Nuk ka përgjigje

Nga Iza (18.04.2008, 23:37)

6 262

Nga Bes1ki

(20.11.2010, 01:19)

Trego

Moderatorët:

Moderator

3 përdorues përveç jush janë duke shfletuar këtë rubrikë:

3 mysafirë

wbb.index.stats

1.043 threads - 2.300 postime (mesatarja 0,53 postime në ditë)

Legjenda:

Rubrikë pa postime të reja
Rubrikë me postime të reja
Rubrikë e mbyllur
Rubrikë me nyje të jashtme