Rapsodi popullore

këngë me çiftelia e sharkia

SHKARKIME DHE LLAFE, JU OFROJNË SHUMË FAQENDIHMË PËR PROBLEMET TUAJA, JU OFROJMË VETËM NE

Mysafir i nderuar, mirë se vini në Albanian H . kosovanet.de . muzikë shqip , filma shqip , humor shqip . Nëse kjo është vizita juaj e parë këtu, ju lutemi lexoni Ndihma. Aty do të gjeni më tepër shpjegime se si funksionon kjo faqe. Duhet të jeni i regjistruar dhe aktivizuar, para se të mund të shfrytëzoni tërë përmbajtjen e faqes. Ju lutemi, përdorni formularin e regjistrimit, për tu regjistruar këtu ose lexoni më tepër informata mbi procesin e regjistrimit. Nëse tashmë jeni regjistruar, ju lutemi kyçuni këtu.

Temat

Nga Firaja (26.08.2007, 18:43)

5 244

Nga bigbet

(02.12.2007, 01:52)

Nga Sharri (15.07.2007, 14:37)

4 191

Nga Sharri

(24.11.2007, 21:42)

Nga Iza (30.01.2009, 23:40)

11 410

Nga milaim

(02.04.2009, 20:36)

Nga Iza (10.02.2009, 21:31)

4 272

Nga kompiri

(24.03.2009, 19:40)

Nga Sharri (19.08.2008, 20:27)

4 87

Nga Sharri

(11.09.2008, 23:51)

Nga Iza (25.01.2009, 22:11)

12 439

Nga cloni

(10.04.2009, 20:18)

Nga Prishtina_NL (20.11.2008, 22:43)

2 86

Nga Prishtina_NL

(22.11.2008, 21:45)

Nga Sharri (09.09.2008, 22:13)

7 103

Nga Sharri

(26.09.2008, 10:51)

Nga drenicaku (13.05.2008, 23:04)

2 111

Nga Police Kos

(06.07.2008, 09:11)

Nga Dardanicum (12.11.2007, 22:41)

6 154

Nga Doni

(05.05.2008, 22:13)

Nga Iza (22.02.2008, 21:48)

2 168

Nga Iza

(24.02.2008, 21:52)

Nga Sharri (11.11.2007, 17:20)

5 100

Nga Sharri

(14.02.2008, 18:42)

Nga visari123 (07.02.2008, 17:06)

1 133

Nga Dardanicum

(08.02.2008, 00:08)

Nga Sharri (16.11.2007, 23:51)

0 64

Nuk ka përgjigje

Nga drenasi (13.07.2007, 20:13)

4 158

Nga burdushi

(11.09.2007, 11:17)

Nga drenicaku (21.08.2007, 22:55)

0 142

Nuk ka përgjigje

Nga Dardanicum (16.08.2007, 14:54)

0 85

Nuk ka përgjigje

Nga Sharri (14.08.2007, 21:19)

0 64

Nuk ka përgjigje

Nga Dardanicum (11.07.2007, 22:52)

0 81

Nuk ka përgjigje

Nga Sharri (30.06.2007, 18:57)

7 148

Nga Sharri

(09.07.2007, 19:45)

Trego

Moderatorët:

Moderator

1 përdorues përveç jush është duke shfletuar këtë rubrikë:

1 mysafirë

wbb.index.stats

628 threads - 1.545 postime (mesatarja 0,36 postime në ditë)

Legjenda:

Rubrikë pa postime të reja
Rubrikë me postime të reja
Rubrikë e mbyllur
Rubrikë me nyje të jashtme