Rapsodi popullore

këngë me çiftelia e sharkia

SHKARKIME DHE LLAFE, JU OFROJNË SHUMË FAQENDIHMË PËR PROBLEMET TUAJA, JU OFROJMË VETËM NE

Mysafir i nderuar, mirë se vini në Albanian H . kosovanet.de . muzikë shqip , filma shqip , humor shqip . Nëse kjo është vizita juaj e parë këtu, ju lutemi lexoni Ndihma. Aty do të gjeni më tepër shpjegime se si funksionon kjo faqe. Duhet të jeni i regjistruar dhe aktivizuar, para se të mund të shfrytëzoni tërë përmbajtjen e faqes. Ju lutemi, përdorni formularin e regjistrimit, për tu regjistruar këtu ose lexoni më tepër informata mbi procesin e regjistrimit. Nëse tashmë jeni regjistruar, ju lutemi kyçuni këtu.

Temat

Nga Prishtina_NL (13.12.2008, 02:00)

0 62

Nuk ka përgjigje

Nga Prishtina_NL (03.12.2008, 15:48)

1 58

Nga bimi

(03.12.2008, 17:39)

Nga Sharri (29.11.2008, 14:01)

2 47

Nga Sharri

(29.11.2008, 14:57)

Nga beli123 (29.11.2008, 12:28)

0 45

Nuk ka përgjigje

Nga beli123 (25.09.2008, 14:48)

4 116

Nga beli123

(29.11.2008, 00:16)

Nga Prishtina_NL (28.11.2008, 16:40)

0 37

Nuk ka përgjigje

Nga Prishtina_NL (28.11.2008, 01:00)

1 46

Nga Hamid20

(28.11.2008, 01:11)

Nga Sharri (27.11.2008, 23:27)

0 28

Nuk ka përgjigje

Nga Prishtina_NL (24.11.2008, 22:44)

1 41

Nga smira

(27.11.2008, 20:43)

Nga Prishtina_NL (26.11.2008, 22:51)

0 28

Nuk ka përgjigje

Nga Prishtina_NL (26.11.2008, 22:45)

0 33

Nuk ka përgjigje

Nga Prishtina_NL (25.11.2008, 17:13)

1 52

Nga Florent2007

(25.11.2008, 21:20)

Nga Prishtina_NL (25.11.2008, 17:01)

0 51

Nuk ka përgjigje

Nga Prishtina_NL (24.11.2008, 23:04)

2 44

Nga Melosi

(25.11.2008, 12:59)

Nga Prishtina_NL (24.11.2008, 22:59)

1 56

Nga Fati_ch

(25.11.2008, 00:18)

Nga Prishtina_NL (20.11.2008, 22:43)

2 86

Nga Prishtina_NL

(22.11.2008, 21:45)

Nga Prishtina_NL (19.11.2008, 00:10)

0 42

Nuk ka përgjigje

Nga beli123 (26.08.2008, 14:02)

1 70

Nga emrah

(07.11.2008, 22:14)

Nga BAJRAHIT (07.11.2008, 02:37)

0 115

Nuk ka përgjigje

Nga Prishtina_NL (07.11.2008, 01:11)

0 61

Nuk ka përgjigje

Trego

Moderatorët:

Moderator

wbb.index.stats

628 threads - 1.545 postime (mesatarja 0,36 postime në ditë)

Legjenda:

Rubrikë pa postime të reja
Rubrikë me postime të reja
Rubrikë e mbyllur
Rubrikë me nyje të jashtme