Rapsodi popullore

këngë me çiftelia e sharkia

SHKARKIME DHE LLAFE, JU OFROJNË SHUMË FAQENDIHMË PËR PROBLEMET TUAJA, JU OFROJMË VETËM NE

Mysafir i nderuar, mirë se vini në Albanian H . kosovanet.de . muzikë shqip , filma shqip , humor shqip . Nëse kjo është vizita juaj e parë këtu, ju lutemi lexoni Ndihma. Aty do të gjeni më tepër shpjegime se si funksionon kjo faqe. Duhet të jeni i regjistruar dhe aktivizuar, para se të mund të shfrytëzoni tërë përmbajtjen e faqes. Ju lutemi, përdorni formularin e regjistrimit, për tu regjistruar këtu ose lexoni më tepër informata mbi procesin e regjistrimit. Nëse tashmë jeni regjistruar, ju lutemi kyçuni këtu.

Temat

Nga DJ-IZETI (06.11.2008, 16:18)

0 61

Nuk ka përgjigje

Nga stovner (31.10.2008, 03:18)

1 65

Nga Flojo

(31.10.2008, 05:53)

Nga muzikanti_nl (26.10.2008, 01:21)

0 67

Nuk ka përgjigje

Nga aldin (20.10.2008, 17:12)

1 104

Nga dj_real

(20.10.2008, 20:37)

Nga Iza (12.10.2008, 00:25)

0 58

Nuk ka përgjigje

Nga Iza (10.10.2008, 23:44)

2 60

Nga smira

(11.10.2008, 21:50)

Nga Flojo (06.10.2008, 20:10)

0 51

Nuk ka përgjigje

Nga Prishtina_NL (04.10.2008, 00:02)

2 63

Nga Prishtina_NL

(04.10.2008, 01:37)

Nga BAJRAHIT (27.09.2008, 15:03)

0 44

Nuk ka përgjigje

Nga Sharri (27.09.2008, 12:43)

2 32

Nga Sharri

(27.09.2008, 14:40)

Nga Dardanicum (26.09.2008, 19:08)

0 47

Nuk ka përgjigje

Nga Sharri (26.09.2008, 13:53)

0 62

Nuk ka përgjigje

Nga Sharri (09.09.2008, 22:13)

7 103

Nga Sharri

(26.09.2008, 10:51)

Nga Fid@ni (26.09.2008, 03:26)

0 56

Nuk ka përgjigje

Nga Fid@ni (26.09.2008, 02:26)

0 70

Nuk ka përgjigje

Nga Fid@ni (26.09.2008, 02:16)

0 56

Nuk ka përgjigje

Nga Fid@ni (26.09.2008, 01:09)

0 51

Nuk ka përgjigje

Nga Fid@ni (25.09.2008, 19:42)

0 46

Nuk ka përgjigje

Nga beli123 (24.09.2008, 22:44)

4 59

Nga BAJRAHIT

(25.09.2008, 00:44)

Nga beli123 (24.09.2008, 16:27)

0 35

Nuk ka përgjigje

Trego

Moderatorët:

Moderator

wbb.index.stats

628 threads - 1.545 postime (mesatarja 0,36 postime në ditë)

Legjenda:

Rubrikë pa postime të reja
Rubrikë me postime të reja
Rubrikë e mbyllur
Rubrikë me nyje të jashtme