Rapsodi popullore

këngë me çiftelia e sharkia

SHKARKIME DHE LLAFE, JU OFROJNË SHUMË FAQENDIHMË PËR PROBLEMET TUAJA, JU OFROJMË VETËM NE

Mysafir i nderuar, mirë se vini në Albanian H . kosovanet.de . muzikë shqip , filma shqip , humor shqip . Nëse kjo është vizita juaj e parë këtu, ju lutemi lexoni Ndihma. Aty do të gjeni më tepër shpjegime se si funksionon kjo faqe. Duhet të jeni i regjistruar dhe aktivizuar, para se të mund të shfrytëzoni tërë përmbajtjen e faqes. Ju lutemi, përdorni formularin e regjistrimit, për tu regjistruar këtu ose lexoni më tepër informata mbi procesin e regjistrimit. Nëse tashmë jeni regjistruar, ju lutemi kyçuni këtu.

Temat

Nga Sharri (20.07.2008, 18:55)

3 84

Nga Sharri

(28.07.2008, 22:52)

Nga Dardanicum (18.11.2007, 05:22)

2 130

Nga Monny

(27.07.2008, 20:21)

Nga Sharri (02.07.2007, 12:02)

13 300

Nga Sharri

(27.07.2008, 14:41)

Nga Sharri (24.07.2008, 00:25)

4 66

Nga Sharri

(26.07.2008, 11:02)

Nga Transporter (26.07.2008, 00:24)

1 71

Nga Sharri

(26.07.2008, 00:37)

Nga Sharri (21.07.2008, 18:04)

0 37

Nuk ka përgjigje

Nga Sharri (14.07.2008, 23:14)

4 76

Nga Sharri

(20.07.2008, 17:21)

Nga Iza (19.07.2008, 21:47)

0 61

Nuk ka përgjigje

Nga Iza (19.07.2008, 21:09)

0 32

Nuk ka përgjigje

Nga drenicaku (13.05.2008, 23:04)

2 111

Nga Police Kos

(06.07.2008, 09:11)

Nga Sharri (03.07.2008, 00:36)

0 49

Nuk ka përgjigje

Nga Sharri (03.06.2008, 13:44)

0 92

Nuk ka përgjigje

Nga Dardanicum (18.05.2008, 17:55)

0 43

Nuk ka përgjigje

Nga Sharri (09.05.2008, 19:46)

3 102

Nga Sharri

(13.05.2008, 23:48)

Nga drenicaku (13.05.2008, 22:53)

0 47

Nuk ka përgjigje

Nga visari123 (06.02.2008, 17:24)

5 215

Nga abimifr

(09.05.2008, 11:18)

Nga Dardanicum (08.05.2008, 15:12)

0 33

Nuk ka përgjigje

Nga Dardanicum (07.05.2008, 00:03)

0 26

Nuk ka përgjigje

Nga Dardanicum (12.11.2007, 22:41)

6 154

Nga Doni

(05.05.2008, 22:13)

Nga Sharri (02.05.2008, 23:27)

4 60

Nga Sharri

(04.05.2008, 08:26)

Trego

Moderatorët:

Moderator

1 përdorues përveç jush është duke shfletuar këtë rubrikë:

wbb.index.usersOnline.detail

wbb.index.stats

628 threads - 1.545 postime (mesatarja 0,36 postime në ditë)

Legjenda:

Rubrikë pa postime të reja
Rubrikë me postime të reja
Rubrikë e mbyllur
Rubrikë me nyje të jashtme