Nuk jeni kyçur.

Rapsodi popullore

këngë me çiftelia e sharkia

SHKARKIME DHE LLAFE, JU OFROJNË SHUMË FAQENDIHMË PËR PROBLEMET TUAJA, JU OFROJMË VETËM NE

Mysafir i nderuar, mirë se vini në Albanian H . kosovanet.de . muzikë shqip , filma shqip , humor shqip . Nëse kjo është vizita juaj e parë këtu, ju lutemi lexoni Ndihma. Aty do të gjeni më tepër shpjegime se si funksionon kjo faqe. Duhet të jeni i regjistruar dhe aktivizuar, para se të mund të shfrytëzoni tërë përmbajtjen e faqes. Ju lutemi, përdorni formularin e regjistrimit, për tu regjistruar këtu ose lexoni më tepër informata mbi procesin e regjistrimit. Nëse tashmë jeni regjistruar, ju lutemi kyçuni këtu.

Temat

Nga beli123 (26.08.2008, 15:31)

0 39

Nuk ka përgjigje

Nga beli123 (26.08.2008, 14:48)

0 52

Nuk ka përgjigje

Nga beli123 (26.08.2008, 14:27)

0 42

Nuk ka përgjigje

Nga beli123 (26.08.2008, 03:02)

0 72

Nuk ka përgjigje

Nga beli123 (25.08.2008, 12:04)

2 76

Nga beli123

(25.08.2008, 19:15)

Nga Firaja (24.08.2008, 22:42)

1 91

Nga Sharri

(25.08.2008, 11:29)

Nga Sharri (24.08.2008, 12:40)

6 54

Nga Sharri

(24.08.2008, 22:29)

Nga Sharri (24.08.2008, 13:16)

0 19

Nuk ka përgjigje

Nga Sharri (24.08.2008, 12:16)

0 22

Nuk ka përgjigje

Nga Sharri (19.08.2008, 19:54)

0 47

Nuk ka përgjigje

Nga Fadil07 (15.09.2007, 20:53)

9 180

Nga Dj.Arti

(17.08.2008, 18:12)

Nga Sharri (17.07.2008, 21:10)

4 92

Nga Sharri

(17.08.2008, 17:00)

Nga Sharri (13.08.2008, 21:52)

0 54

Nuk ka përgjigje

Nga bek@ (09.08.2008, 20:50)

0 54

Nuk ka përgjigje

Nga Nitti.Records (06.02.2008, 20:28)

11 182

Nga Nitti.Records

(09.08.2008, 20:42)

Nga Sharri (01.08.2008, 15:47)

4 73

Nga Sharri

(03.08.2008, 15:36)

Nga Iza (26.07.2008, 01:21)

1 54

Nga kompiri

(03.08.2008, 14:25)

Nga Sharri (20.07.2008, 18:55)

3 84

Nga Sharri

(28.07.2008, 22:52)

Nga Dardanicum (18.11.2007, 05:22)

2 130

Nga Monny

(27.07.2008, 20:21)

Nga Sharri (02.07.2007, 12:02)

13 300

Nga Sharri

(27.07.2008, 14:41)

Trego

Moderatorët:

Moderator

1 përdorues përveç jush është duke shfletuar këtë rubrikë:

1 mysafirë

wbb.index.stats

628 threads - 1.545 postime (mesatarja 0,36 postime në ditë)

Legjenda:

Rubrikë pa postime të reja
Rubrikë me postime të reja
Rubrikë e mbyllur
Rubrikë me nyje të jashtme