Rapsodi popullore

këngë me çiftelia e sharkia

SHKARKIME DHE LLAFE, JU OFROJNË SHUMË FAQENDIHMË PËR PROBLEMET TUAJA, JU OFROJMË VETËM NE

Mysafir i nderuar, mirë se vini në Albanian H . kosovanet.de . muzikë shqip , filma shqip , humor shqip . Nëse kjo është vizita juaj e parë këtu, ju lutemi lexoni Ndihma. Aty do të gjeni më tepër shpjegime se si funksionon kjo faqe. Duhet të jeni i regjistruar dhe aktivizuar, para se të mund të shfrytëzoni tërë përmbajtjen e faqes. Ju lutemi, përdorni formularin e regjistrimit, për tu regjistruar këtu ose lexoni më tepër informata mbi procesin e regjistrimit. Nëse tashmë jeni regjistruar, ju lutemi kyçuni këtu.

Temat

Nga Iza (01.05.2009, 23:55)

0 36

Nuk ka përgjigje

Nga Prishtina_NL (28.11.2008, 16:40)

0 37

Nuk ka përgjigje

Nga Prishtina_NL (27.01.2009, 01:04)

0 38

Nuk ka përgjigje

Nga drenasi (27.09.2010, 21:51)

3 100

Nga Bes1ki

(28.09.2010, 14:31)

Nga Sharri (03.07.2007, 12:16)

0 73

Nuk ka përgjigje

Nga Sharri (30.06.2007, 21:57)

2 60

Nga Sharri

(30.06.2007, 23:36)

Nga drenasi (29.09.2010, 19:36)

0 36

Nuk ka përgjigje

Nga Sharri (24.01.2009, 10:38)

1 76

Nga Ekspert

(24.01.2009, 15:54)

Nga Sharri (10.11.2007, 01:31)

1 56

Nga Florent2007

(10.11.2007, 11:04)

Nga PRINCI (18.03.2007, 17:13)

8 330

Nga Burgia

(22.12.2009, 15:58)

Nga fshatari-66 (02.08.2007, 21:41)

1 103

Nga Dardanicum

(02.08.2007, 22:26)

Nga altin (17.03.2007, 10:02)

11 300

Nga sylejmani

(29.07.2007, 17:07)

Nga drenasi (15.04.2009, 12:51)

0 35

Nuk ka përgjigje

Nga Prishtina_NL (19.11.2008, 00:10)

0 42

Nuk ka përgjigje

Nga Iza (13.02.2009, 21:01)

0 88

Nuk ka përgjigje

Nga stovner (31.10.2008, 03:18)

1 65

Nga Flojo

(31.10.2008, 05:53)

Nga drenasi (07.05.2009, 18:55)

1 48

Nga Sharri

(07.05.2009, 22:49)

Nga drenasi (23.04.2009, 12:18)

0 24

Nuk ka përgjigje

Nga drenasi (16.04.2009, 19:32)

5 82

Nga drenasi

(20.04.2009, 16:55)

Nga Iza (02.09.2008, 21:47)

0 54

Nuk ka përgjigje

Trego

Moderatorët:

Moderator

1 përdorues përveç jush është duke shfletuar këtë rubrikë:

1 mysafirë

wbb.index.stats

628 threads - 1.545 postime (mesatarja 0,36 postime në ditë)

Legjenda:

Rubrikë pa postime të reja
Rubrikë me postime të reja
Rubrikë e mbyllur
Rubrikë me nyje të jashtme