Rapsodi popullore

këngë me çiftelia e sharkia

SHKARKIME DHE LLAFE, JU OFROJNË SHUMË FAQENDIHMË PËR PROBLEMET TUAJA, JU OFROJMË VETËM NE

Mysafir i nderuar, mirë se vini në Albanian H . kosovanet.de . muzikë shqip , filma shqip , humor shqip . Nëse kjo është vizita juaj e parë këtu, ju lutemi lexoni Ndihma. Aty do të gjeni më tepër shpjegime se si funksionon kjo faqe. Duhet të jeni i regjistruar dhe aktivizuar, para se të mund të shfrytëzoni tërë përmbajtjen e faqes. Ju lutemi, përdorni formularin e regjistrimit, për tu regjistruar këtu ose lexoni më tepër informata mbi procesin e regjistrimit. Nëse tashmë jeni regjistruar, ju lutemi kyçuni këtu.

Temat

Nga Iza (27.02.2008, 21:38)

7 198

Nga Iza

(28.04.2008, 21:14)

Nga Sharri (15.04.2008, 08:36)

6 139

Nga Sharri

(23.04.2008, 21:25)

Nga Dardanicum (14.08.2007, 18:06)

6 316

Nga Buroja

(21.04.2008, 21:19)

Nga Dardanicum (21.04.2008, 03:11)

1 59

Nga amazreku

(21.04.2008, 13:01)

Nga Sharri (25.02.2008, 19:03)

4 108

Nga Sharri

(12.04.2008, 10:27)

Nga Iza (22.02.2008, 21:44)

5 164

Nga Fati_ch

(09.04.2008, 12:10)

Nga Sharri (01.04.2008, 12:12)

2 76

Nga Sharri

(02.04.2008, 13:56)

Nga Iza (19.08.2007, 21:19)

4 384

Nga iliriani

(26.03.2008, 08:53)

Nga skender (14.03.2008, 00:57)

1 97

Nga Sharri

(14.03.2008, 10:52)

Nga Dardanicum (27.02.2008, 16:13)

0 90

Nuk ka përgjigje

Nga Iza (22.02.2008, 21:48)

2 168

Nga Iza

(24.02.2008, 21:52)

Nga Iza (22.02.2008, 21:32)

1 122

Nga drenasi

(24.02.2008, 19:34)

Nga Sharri (24.02.2008, 15:59)

0 56

Nuk ka përgjigje

Nga Sharri (11.11.2007, 17:20)

5 100

Nga Sharri

(14.02.2008, 18:42)

Nga visari123 (07.02.2008, 17:06)

1 133

Nga Dardanicum

(08.02.2008, 00:08)

Nga Nitti.Records (06.02.2008, 20:28)

0 33

Nuk ka përgjigje

Nga Nitti.Records (06.02.2008, 20:27)

0 24

Nuk ka përgjigje

Nga Nitti.Records (06.02.2008, 20:27)

0 18

Nuk ka përgjigje

Nga Nitti.Records (06.02.2008, 20:27)

0 28

Nuk ka përgjigje

Nga Nitti.Records (06.02.2008, 20:27)

0 13

Nuk ka përgjigje

Trego

Moderatorët:

Moderator

wbb.index.stats

628 threads - 1.545 postime (mesatarja 0,36 postime në ditë)

Legjenda:

Rubrikë pa postime të reja
Rubrikë me postime të reja
Rubrikë e mbyllur
Rubrikë me nyje të jashtme