Rapsodi popullore

këngë me çiftelia e sharkia

SHKARKIME DHE LLAFE, JU OFROJNË SHUMË FAQENDIHMË PËR PROBLEMET TUAJA, JU OFROJMË VETËM NE

Mysafir i nderuar, mirë se vini në Albanian H . kosovanet.de . muzikë shqip , filma shqip , humor shqip . Nëse kjo është vizita juaj e parë këtu, ju lutemi lexoni Ndihma. Aty do të gjeni më tepër shpjegime se si funksionon kjo faqe. Duhet të jeni i regjistruar dhe aktivizuar, para se të mund të shfrytëzoni tërë përmbajtjen e faqes. Ju lutemi, përdorni formularin e regjistrimit, për tu regjistruar këtu ose lexoni më tepër informata mbi procesin e regjistrimit. Nëse tashmë jeni regjistruar, ju lutemi kyçuni këtu.

Temat

Nga Sharri (20.11.2007, 15:15)

2 52

Nga Sharri

(22.11.2007, 00:17)

Nga Sharri (22.11.2007, 00:16)

0 26

Nuk ka përgjigje

Nga Sharri (22.11.2007, 00:11)

0 20

Nuk ka përgjigje

Nga Sharri (21.11.2007, 23:54)

0 25

Nuk ka përgjigje

Nga Sharri (21.11.2007, 23:48)

0 12

Nuk ka përgjigje

Nga Sharri (21.11.2007, 23:43)

0 28

Nuk ka përgjigje

Nga Sharri (21.11.2007, 23:38)

0 40

Nuk ka përgjigje

Nga Sharri (21.11.2007, 17:47)

0 50

Nuk ka përgjigje

Nga Sharri (21.11.2007, 17:00)

0 20

Nuk ka përgjigje

Nga Sharri (20.11.2007, 15:01)

0 16

Nuk ka përgjigje

Nga Sharri (20.11.2007, 10:45)

1 30

Nga Firaja

(20.11.2007, 12:26)

Nga Sharri (20.11.2007, 10:40)

0 16

Nuk ka përgjigje

Nga Sharri (20.11.2007, 10:35)

0 25

Nuk ka përgjigje

Nga Sharri (20.11.2007, 10:21)

2 44

Nga Sharri

(20.11.2007, 10:30)

Nga Sharri (20.11.2007, 10:28)

0 30

Nuk ka përgjigje

Nga Dardanicum (20.11.2007, 09:23)

0 86

Nuk ka përgjigje

Nga Invalider (20.11.2007, 01:47)

0 46

Nuk ka përgjigje

Nga Dardanicum (12.11.2007, 22:38)

2 72

Nga Dardanicum

(20.11.2007, 00:09)

Nga Iza (18.11.2007, 18:44)

1 88

Nga drenicaku

(19.11.2007, 22:27)

Nga Iza (18.11.2007, 22:39)

2 168

Nga Iza

(19.11.2007, 18:23)

Trego

Moderatorët:

Moderator

1 përdorues përveç jush është duke shfletuar këtë rubrikë:

1 mysafirë

wbb.index.stats

628 threads - 1.545 postime (mesatarja 0,36 postime në ditë)

Legjenda:

Rubrikë pa postime të reja
Rubrikë me postime të reja
Rubrikë e mbyllur
Rubrikë me nyje të jashtme