Rapsodi popullore

këngë me çiftelia e sharkia

SHKARKIME DHE LLAFE, JU OFROJNË SHUMË FAQENDIHMË PËR PROBLEMET TUAJA, JU OFROJMË VETËM NE

Mysafir i nderuar, mirë se vini në Albanian H . kosovanet.de . muzikë shqip , filma shqip , humor shqip . Nëse kjo është vizita juaj e parë këtu, ju lutemi lexoni Ndihma. Aty do të gjeni më tepër shpjegime se si funksionon kjo faqe. Duhet të jeni i regjistruar dhe aktivizuar, para se të mund të shfrytëzoni tërë përmbajtjen e faqes. Ju lutemi, përdorni formularin e regjistrimit, për tu regjistruar këtu ose lexoni më tepër informata mbi procesin e regjistrimit. Nëse tashmë jeni regjistruar, ju lutemi kyçuni këtu.

Temat

Nga drenasi (29.09.2010, 19:36)

0 36

Nuk ka përgjigje

Nga drenasi (27.09.2010, 21:51)

3 100

Nga Bes1ki

(28.09.2010, 14:31)

Nga drenasi (26.09.2010, 16:35)

1 59

Nga Burgia

(26.09.2010, 17:04)

Nga drenasi (10.07.2009, 02:54)

10 198

Nga Bes1ki

(20.09.2010, 01:46)

Nga Burgia (14.08.2010, 19:01)

1 140

Nga braha74mi

(15.08.2010, 14:04)

Nga drenasi (07.08.2010, 11:44)

0 34

Nuk ka përgjigje

Nga drenasi (13.07.2010, 11:05)

0 40

Nuk ka përgjigje

Nga Iza (12.07.2010, 21:04)

0 34

Nuk ka përgjigje

Nga drenasi (02.06.2010, 17:30)

0 13

Nuk ka përgjigje

Nga drenasi (06.05.2010, 20:31)

1 67

Nga engeflo

(13.05.2010, 05:23)

Nga drenasi (04.05.2010, 13:28)

0 40

Nuk ka përgjigje

Nga DJ-IZETI (24.04.2010, 17:06)

1 52

Nga dj_real

(25.04.2010, 17:54)

Nga violinisti (22.04.2007, 00:20)

7 312

Nga vrella vrella

(06.02.2010, 10:09)

Nga Shkupjani (03.02.2010, 14:34)

2 154

Nga Burgia

(04.02.2010, 06:57)

Nga Iza (02.02.2010, 22:26)

0 64

Nuk ka përgjigje

Nga Iza (17.01.2010, 18:54)

3 101

Nga Dardanicum

(23.01.2010, 11:57)

Nga DJ-IZETI (20.01.2010, 20:49)

3 130

Nga DJ-IZETI

(21.01.2010, 20:36)

Nga Iza (17.01.2010, 19:00)

0 36

Nuk ka përgjigje

Nga iliriani (15.01.2010, 09:06)

0 49

Nuk ka përgjigje

Nga Iza (14.01.2010, 22:36)

0 33

Nuk ka përgjigje

Trego

Moderatorët:

Moderator

1 përdorues përveç jush është duke shfletuar këtë rubrikë:

1 mysafirë

wbb.index.stats

628 threads - 1.545 postime (mesatarja 0,36 postime në ditë)

Legjenda:

Rubrikë pa postime të reja
Rubrikë me postime të reja
Rubrikë e mbyllur
Rubrikë me nyje të jashtme