Rapsodi popullore

këngë me çiftelia e sharkia

SHKARKIME DHE LLAFE, JU OFROJNË SHUMË FAQENDIHMË PËR PROBLEMET TUAJA, JU OFROJMË VETËM NE

Mysafir i nderuar, mirë se vini në Albanian H . kosovanet.de . muzikë shqip , filma shqip , humor shqip . Nëse kjo është vizita juaj e parë këtu, ju lutemi lexoni Ndihma. Aty do të gjeni më tepër shpjegime se si funksionon kjo faqe. Duhet të jeni i regjistruar dhe aktivizuar, para se të mund të shfrytëzoni tërë përmbajtjen e faqes. Ju lutemi, përdorni formularin e regjistrimit, për tu regjistruar këtu ose lexoni më tepër informata mbi procesin e regjistrimit. Nëse tashmë jeni regjistruar, ju lutemi kyçuni këtu.

Temat

Nga Sharri (10.11.2007, 13:29)

2 116

Nga Sharri

(11.11.2007, 01:01)

Nga Dardanicum (10.11.2007, 14:50)

0 39

Nuk ka përgjigje

Nga Dardanicum (10.11.2007, 14:49)

0 14

Nuk ka përgjigje

Nga Sharri (09.11.2007, 12:07)

2 29

Nga Sharri

(10.11.2007, 13:37)

Nga Sharri (09.11.2007, 12:26)

1 41

Nga Florent2007

(10.11.2007, 11:13)

Nga Sharri (09.11.2007, 13:07)

1 47

Nga Florent2007

(10.11.2007, 11:12)

Nga Sharri (10.11.2007, 01:31)

1 56

Nga Florent2007

(10.11.2007, 11:04)

Nga Sharri (09.11.2007, 12:30)

1 23

Nga Florent2007

(10.11.2007, 10:59)

Nga Sharri (09.11.2007, 11:55)

1 65

Nga Florent2007

(10.11.2007, 10:29)

Nga Fid@ni (30.10.2007, 02:27)

0 59

Nuk ka përgjigje

Nga Sharri (29.10.2007, 00:39)

1 62

Nga abimifr

(29.10.2007, 10:05)

Nga Sharri (28.10.2007, 23:37)

2 78

Nga Sharri

(29.10.2007, 00:37)

Nga engjell (28.10.2007, 23:34)

0 22

Nuk ka përgjigje

Nga Sharri (27.10.2007, 12:00)

4 59

Nga Sharri

(28.10.2007, 23:25)

Nga Sharri (27.10.2007, 12:07)

1 51

Nga drenicaku

(28.10.2007, 14:05)

Nga drenicaku (28.10.2007, 14:02)

0 67

Nuk ka përgjigje

Nga Sharri (27.10.2007, 19:20)

0 43

Nuk ka përgjigje

Nga Sharri (27.10.2007, 18:43)

0 40

Nuk ka përgjigje

Nga Dardanicum (27.10.2007, 18:00)

0 90

Nuk ka përgjigje

Nga Dardanicum (27.10.2007, 17:56)

0 78

Nuk ka përgjigje

Trego

Moderatorët:

Moderator

1 përdorues përveç jush është duke shfletuar këtë rubrikë:

1 mysafirë

wbb.index.stats

628 threads - 1.545 postime (mesatarja 0,36 postime në ditë)

Legjenda:

Rubrikë pa postime të reja
Rubrikë me postime të reja
Rubrikë e mbyllur
Rubrikë me nyje të jashtme