Rapsodi popullore

këngë me çiftelia e sharkia

SHKARKIME DHE LLAFE, JU OFROJNË SHUMË FAQENDIHMË PËR PROBLEMET TUAJA, JU OFROJMË VETËM NE

Mysafir i nderuar, mirë se vini në Albanian H . kosovanet.de . muzikë shqip , filma shqip , humor shqip . Nëse kjo është vizita juaj e parë këtu, ju lutemi lexoni Ndihma. Aty do të gjeni më tepër shpjegime se si funksionon kjo faqe. Duhet të jeni i regjistruar dhe aktivizuar, para se të mund të shfrytëzoni tërë përmbajtjen e faqes. Ju lutemi, përdorni formularin e regjistrimit, për tu regjistruar këtu ose lexoni më tepër informata mbi procesin e regjistrimit. Nëse tashmë jeni regjistruar, ju lutemi kyçuni këtu.

Temat

Nga Sharri (27.10.2007, 13:14)

0 54

Nuk ka përgjigje

Nga drenasi (22.10.2007, 01:26)

2 86

Nga drenicaku

(22.10.2007, 20:26)

Nga fabi (21.10.2007, 18:55)

1 123

Nga Dardanicum

(21.10.2007, 19:02)

Nga Sharri (14.08.2007, 21:21)

2 102

Nga Sharri

(20.10.2007, 22:20)

Nga Sharri (02.08.2007, 18:44)

4 172

Nga leon.b

(20.10.2007, 00:03)

Nga Prishtina_NL (17.10.2007, 19:35)

1 93

Nga Fadil07

(18.10.2007, 21:09)

Nga Iza (10.10.2007, 21:20)

4 109

Nga olti

(16.10.2007, 17:33)

Nga drenasi (07.10.2007, 20:21)

1 99

Nga Sharri

(07.10.2007, 20:32)

Nga Sharri (28.09.2007, 16:03)

2 75

Nga Sharri

(29.09.2007, 12:32)

Nga Iza (27.09.2007, 21:02)

2 105

Nga Iza

(28.09.2007, 21:10)

Nga Dardanicum (12.07.2007, 22:23)

4 375

Nga flori00

(27.09.2007, 22:15)

Nga Sharri (28.06.2007, 14:16)

12 306

Nga mumugu

(27.09.2007, 17:29)

Nga Iza (26.09.2007, 23:27)

0 46

Nuk ka përgjigje

Nga drenicaku (07.07.2007, 23:50)

9 221

Nga Dardanicum

(18.09.2007, 18:36)

Nga Sharri (17.09.2007, 23:01)

1 121

Nga hadi

(18.09.2007, 17:15)

Nga Sharri (28.08.2007, 22:02)

5 151

Nga Sharri

(18.09.2007, 13:33)

Nga drenasi (13.07.2007, 20:13)

4 158

Nga burdushi

(11.09.2007, 11:17)

Nga Sharri (30.08.2007, 17:52)

2 68

Nga Sharri

(01.09.2007, 16:33)

Nga Firaja (01.09.2007, 02:40)

0 129

Nuk ka përgjigje

Nga Prishtina_NL (23.03.2007, 03:07)

4 234

Nga zemer_mir

(29.08.2007, 08:07)

Trego

Moderatorët:

Moderator

2 përdorues përveç jush janë duke shfletuar këtë rubrikë:

2 mysafirë

wbb.index.stats

628 threads - 1.545 postime (mesatarja 0,36 postime në ditë)

Legjenda:

Rubrikë pa postime të reja
Rubrikë me postime të reja
Rubrikë e mbyllur
Rubrikë me nyje të jashtme