Rapsodi popullore

këngë me çiftelia e sharkia

SHKARKIME DHE LLAFE, JU OFROJNË SHUMË FAQENDIHMË PËR PROBLEMET TUAJA, JU OFROJMË VETËM NE

Mysafir i nderuar, mirë se vini në Albanian H . kosovanet.de . muzikë shqip , filma shqip , humor shqip . Nëse kjo është vizita juaj e parë këtu, ju lutemi lexoni Ndihma. Aty do të gjeni më tepër shpjegime se si funksionon kjo faqe. Duhet të jeni i regjistruar dhe aktivizuar, para se të mund të shfrytëzoni tërë përmbajtjen e faqes. Ju lutemi, përdorni formularin e regjistrimit, për tu regjistruar këtu ose lexoni më tepër informata mbi procesin e regjistrimit. Nëse tashmë jeni regjistruar, ju lutemi kyçuni këtu.

Temat

Nga fabi (06.07.2007, 21:02)

5 233

Nga fabi

(08.07.2007, 17:19)

Nga Sharri (23.06.2007, 14:05)

1 105

Nga nikki

(08.07.2007, 12:56)

Nga Sharri (01.07.2007, 09:52)

1 55

Nga nikki

(08.07.2007, 12:53)

Nga drenicaku (07.07.2007, 23:45)

1 142

Nga aajeta

(07.07.2007, 23:47)

Nga Sharri (07.07.2007, 18:21)

2 97

Nga Transporter

(07.07.2007, 22:39)

Nga drenicaku (03.07.2007, 13:20)

2 77

Nga nikki

(07.07.2007, 16:25)

Nga Iza (06.06.2007, 00:06)

2 145

Nga Fati_ch

(06.07.2007, 20:16)

Nga Sharri (11.04.2007, 14:14)

10 216

Nga Florent2007

(06.07.2007, 14:37)

Nga Sharri (06.07.2007, 14:30)

0 45

Nuk ka përgjigje

Nga Sharri (04.07.2007, 15:17)

2 90

Nga Sharri

(05.07.2007, 12:28)

Nga Sharri (03.07.2007, 13:44)

2 141

Nga Sharri

(03.07.2007, 14:21)

Nga Sharri (03.07.2007, 12:16)

0 73

Nuk ka përgjigje

Nga Sharri (03.07.2007, 12:07)

0 47

Nuk ka përgjigje

Nga Sharri (02.07.2007, 16:27)

5 81

Nga Sharri

(03.07.2007, 02:08)

Nga Sharri (02.07.2007, 00:43)

0 40

Nuk ka përgjigje

Nga Sharri (01.07.2007, 10:00)

0 59

Nuk ka përgjigje

Nga Sharri (30.06.2007, 23:48)

0 59

Nuk ka përgjigje

Nga Sharri (30.06.2007, 21:57)

2 60

Nga Sharri

(30.06.2007, 23:36)

Nga Sharri (30.06.2007, 21:10)

0 45

Nuk ka përgjigje

Nga Sharri (08.06.2007, 22:52)

5 95

Nga Sharri

(30.06.2007, 18:48)

Trego

Moderatorët:

Moderator

1 përdorues përveç jush është duke shfletuar këtë rubrikë:

1 mysafirë

wbb.index.stats

628 threads - 1.545 postime (mesatarja 0,36 postime në ditë)

Legjenda:

Rubrikë pa postime të reja
Rubrikë me postime të reja
Rubrikë e mbyllur
Rubrikë me nyje të jashtme