Rapsodi popullore

këngë me çiftelia e sharkia

SHKARKIME DHE LLAFE, JU OFROJNË SHUMË FAQENDIHMË PËR PROBLEMET TUAJA, JU OFROJMË VETËM NE

Mysafir i nderuar, mirë se vini në Albanian H . kosovanet.de . muzikë shqip , filma shqip , humor shqip . Nëse kjo është vizita juaj e parë këtu, ju lutemi lexoni Ndihma. Aty do të gjeni më tepër shpjegime se si funksionon kjo faqe. Duhet të jeni i regjistruar dhe aktivizuar, para se të mund të shfrytëzoni tërë përmbajtjen e faqes. Ju lutemi, përdorni formularin e regjistrimit, për tu regjistruar këtu ose lexoni më tepër informata mbi procesin e regjistrimit. Nëse tashmë jeni regjistruar, ju lutemi kyçuni këtu.

Temat

Nga Sharri (10.06.2007, 12:33)

0 77

Nuk ka përgjigje

Nga Sharri (09.06.2007, 11:18)

0 65

Nuk ka përgjigje

Nga Sharri (09.06.2007, 11:16)

0 59

Nuk ka përgjigje

Nga Sharri (09.06.2007, 11:08)

0 58

Nuk ka përgjigje

Nga Sharri (08.06.2007, 23:31)

2 114

Nga drini

(09.06.2007, 08:22)

Nga Sharri (08.06.2007, 23:29)

0 31

Nuk ka përgjigje

Nga Sharri (08.06.2007, 23:27)

0 40

Nuk ka përgjigje

Nga Sharri (08.06.2007, 23:14)

0 41

Nuk ka përgjigje

Nga Sharri (08.06.2007, 23:12)

0 57

Nuk ka përgjigje

Nga Sharri (08.06.2007, 23:10)

0 38

Nuk ka përgjigje

Nga Sharri (08.06.2007, 23:09)

0 28

Nuk ka përgjigje

Nga Sharri (08.06.2007, 23:04)

0 57

Nuk ka përgjigje

Nga Sharri (08.06.2007, 22:58)

0 28

Nuk ka përgjigje

Nga Sharri (08.06.2007, 22:56)

0 17

Nuk ka përgjigje

Nga Sharri (08.06.2007, 22:50)

0 32

Nuk ka përgjigje

Nga Dardanicum (08.06.2007, 17:59)

0 25

Nuk ka përgjigje

Nga Dardanicum (08.06.2007, 17:56)

0 51

Nuk ka përgjigje

Nga Sharri (11.05.2007, 01:15)

2 27

Nga Neh2007

(11.05.2007, 07:29)

Nga Prishtina_NL (04.05.2007, 22:26)

2 66

Nga Prishtina_NL

(04.05.2007, 22:46)

Nga Sharri (04.05.2007, 12:34)

3 75

Nga Sharri

(04.05.2007, 20:08)

Trego

Moderatorët:

Moderator

1 përdorues përveç jush është duke shfletuar këtë rubrikë:

1 mysafirë

wbb.index.stats

628 threads - 1.545 postime (mesatarja 0,36 postime në ditë)

Legjenda:

Rubrikë pa postime të reja
Rubrikë me postime të reja
Rubrikë e mbyllur
Rubrikë me nyje të jashtme