Rapsodi popullore

këngë me çiftelia e sharkia

SHKARKIME DHE LLAFE, JU OFROJNË SHUMË FAQENDIHMË PËR PROBLEMET TUAJA, JU OFROJMË VETËM NE

Mysafir i nderuar, mirë se vini në Albanian H . kosovanet.de . muzikë shqip , filma shqip , humor shqip . Nëse kjo është vizita juaj e parë këtu, ju lutemi lexoni Ndihma. Aty do të gjeni më tepër shpjegime se si funksionon kjo faqe. Duhet të jeni i regjistruar dhe aktivizuar, para se të mund të shfrytëzoni tërë përmbajtjen e faqes. Ju lutemi, përdorni formularin e regjistrimit, për tu regjistruar këtu ose lexoni më tepër informata mbi procesin e regjistrimit. Nëse tashmë jeni regjistruar, ju lutemi kyçuni këtu.

Temat

Nga Burgia (17.12.2009, 11:00)

12 249

Nga gashi24

(14.01.2010, 20:37)

Nga Iza (12.01.2010, 21:21)

0 43

Nuk ka përgjigje

Nga Iza (10.01.2010, 15:58)

0 66

Nuk ka përgjigje

Nga Iza (08.01.2010, 21:48)

2 86

Nga Transporter

(09.01.2010, 00:32)

Nga Iza (06.01.2010, 02:21)

0 43

Nuk ka përgjigje

Nga Iza (06.01.2010, 01:50)

0 48

Nuk ka përgjigje

Nga Iza (04.01.2010, 02:01)

0 89

Nuk ka përgjigje

Nga Iza (04.01.2010, 01:56)

0 113

Nuk ka përgjigje

Nga Iza (04.01.2010, 01:45)

0 70

Nuk ka përgjigje

Nga iliriani (02.01.2010, 17:02)

1 100

Nga vrella vrella

(02.01.2010, 18:40)

Nga Iza (30.12.2009, 01:39)

0 43

Nuk ka përgjigje

Nga Iza (29.12.2009, 18:16)

1 85

Nga Burgia

(29.12.2009, 19:11)

Nga Iza (26.12.2009, 22:32)

1 120

Nga DJ-IZETI

(26.12.2009, 23:23)

Nga Iza (26.12.2009, 16:19)

0 48

Nuk ka përgjigje

Nga PRINCI (18.03.2007, 17:13)

8 330

Nga Burgia

(22.12.2009, 15:58)

Nga Deniss . (10.12.2009, 17:21)

2 164

Nga Dardanicum

(15.12.2009, 20:02)

Nga Sharri (21.11.2007, 23:57)

3 88

Nga Ekspert

(18.11.2009, 23:19)

Nga Iza (03.02.2007, 22:53)

3 163

Nga Burgia

(08.11.2009, 21:10)

Nga iliriani (07.11.2009, 08:09)

0 41

Nuk ka përgjigje

Nga iliriani (30.10.2009, 19:19)

2 109

Nga iliriani

(31.10.2009, 20:03)

Trego

Moderatorët:

Moderator

1 përdorues përveç jush është duke shfletuar këtë rubrikë:

1 mysafirë

wbb.index.stats

628 threads - 1.545 postime (mesatarja 0,36 postime në ditë)

Legjenda:

Rubrikë pa postime të reja
Rubrikë me postime të reja
Rubrikë e mbyllur
Rubrikë me nyje të jashtme