Rapsodi popullore

këngë me çiftelia e sharkia

SHKARKIME DHE LLAFE, JU OFROJNË SHUMË FAQENDIHMË PËR PROBLEMET TUAJA, JU OFROJMË VETËM NE

Mysafir i nderuar, mirë se vini në Albanian H . kosovanet.de . muzikë shqip , filma shqip , humor shqip . Nëse kjo është vizita juaj e parë këtu, ju lutemi lexoni Ndihma. Aty do të gjeni më tepër shpjegime se si funksionon kjo faqe. Duhet të jeni i regjistruar dhe aktivizuar, para se të mund të shfrytëzoni tërë përmbajtjen e faqes. Ju lutemi, përdorni formularin e regjistrimit, për tu regjistruar këtu ose lexoni më tepër informata mbi procesin e regjistrimit. Nëse tashmë jeni regjistruar, ju lutemi kyçuni këtu.

Temat

Nga Sharri (10.04.2007, 01:32)

2 47

Nga Asllani

(10.04.2007, 17:54)

Nga Sharri (10.04.2007, 13:40)

0 37

Nuk ka përgjigje

Nga Sharri (09.04.2007, 12:54)

1 36

Nga Transporter

(09.04.2007, 14:33)

Nga Sharri (08.04.2007, 08:25)

1 55

Nga Transporter

(08.04.2007, 09:15)

Nga Sharri (07.04.2007, 07:00)

4 89

Nga samki

(07.04.2007, 21:41)

Nga Sharri (06.04.2007, 19:37)

3 91

Nga Swetjam

(07.04.2007, 14:11)

Nga Dardanicum (06.04.2007, 09:30)

0 24

Nuk ka përgjigje

Nga Prishtina_NL (29.03.2007, 01:37)

0 62

Nuk ka përgjigje

Nga Prishtina_NL (28.03.2007, 15:47)

0 29

Nuk ka përgjigje

Nga Prishtina_NL (28.03.2007, 00:27)

0 53

Nuk ka përgjigje

Nga Prishtina_NL (24.03.2007, 23:36)

1 100

Nga Transporter

(24.03.2007, 23:48)

Nga PRINCI (21.03.2007, 21:52)

0 61

Nuk ka përgjigje

Nga PRINCI (17.03.2007, 22:39)

1 136

Nga Nugi

(18.03.2007, 16:59)

Nga Iza (18.03.2007, 15:27)

1 68

Nga Prishtina_NL

(18.03.2007, 16:00)

Nga Kevin (15.03.2007, 06:32)

8 155

Nga Asllani

(18.03.2007, 09:42)

Nga Prishtina_NL (18.03.2007, 00:24)

0 51

Nuk ka përgjigje

Nga PRINCI (16.03.2007, 20:28)

1 67

Nga Transporter

(17.03.2007, 08:46)

Nga Prishtina_NL (08.03.2007, 00:12)

0 87

Nuk ka përgjigje

Nga Iza (06.03.2007, 23:11)

0 87

Nuk ka përgjigje

Nga PRINCI (05.03.2007, 21:36)

0 40

Nuk ka përgjigje

Trego

Moderatorët:

Moderator

1 përdorues përveç jush është duke shfletuar këtë rubrikë:

1 mysafirë

wbb.index.stats

628 threads - 1.545 postime (mesatarja 0,36 postime në ditë)

Legjenda:

Rubrikë pa postime të reja
Rubrikë me postime të reja
Rubrikë e mbyllur
Rubrikë me nyje të jashtme