Rapsodi popullore

këngë me çiftelia e sharkia

SHKARKIME DHE LLAFE, JU OFROJNË SHUMË FAQENDIHMË PËR PROBLEMET TUAJA, JU OFROJMË VETËM NE

Mysafir i nderuar, mirë se vini në Albanian H . kosovanet.de . muzikë shqip , filma shqip , humor shqip . Nëse kjo është vizita juaj e parë këtu, ju lutemi lexoni Ndihma. Aty do të gjeni më tepër shpjegime se si funksionon kjo faqe. Duhet të jeni i regjistruar dhe aktivizuar, para se të mund të shfrytëzoni tërë përmbajtjen e faqes. Ju lutemi, përdorni formularin e regjistrimit, për tu regjistruar këtu ose lexoni më tepër informata mbi procesin e regjistrimit. Nëse tashmë jeni regjistruar, ju lutemi kyçuni këtu.

Temat

Nga iliriani (27.10.2009, 19:20)

1 76

Nga Burgia

(28.10.2009, 02:05)

Nga iliriani (27.10.2009, 19:51)

0 44

Nuk ka përgjigje

Nga Burgia (27.10.2009, 03:10)

0 64

Nuk ka përgjigje

Nga drenasi (24.10.2009, 15:02)

0 40

Nuk ka përgjigje

Nga iliriani (16.10.2009, 13:23)

0 39

Nuk ka përgjigje

Nga drenasi (22.08.2009, 00:34)

1 65

Nga drenasi

(16.10.2009, 12:36)

Nga drenasi (16.10.2009, 12:27)

0 58

Nuk ka përgjigje

Nga Dardanicum (26.09.2009, 23:29)

0 87

Nuk ka përgjigje

Nga Bes1ki (14.09.2009, 15:33)

1 71

Nga Dardanicum

(14.09.2009, 15:36)

Nga Dardanicum (18.08.2007, 02:34)

2 155

Nga Dardanicum

(06.09.2009, 20:03)

Nga Dardanicum (26.08.2009, 20:30)

10 270

Nga Dardanicum

(03.09.2009, 01:33)

Nga Dardanicum (22.08.2009, 16:58)

0 61

Nuk ka përgjigje

Nga Iza (13.08.2009, 23:21)

1 126

Nga nushi-73

(17.08.2009, 00:43)

Nga Ketri (16.08.2009, 19:51)

0 84

Nuk ka përgjigje

Nga Iza (14.08.2009, 23:37)

0 44

Nuk ka përgjigje

Nga Iza (09.08.2009, 22:38)

0 68

Nuk ka përgjigje

Nga Iza (07.08.2009, 22:46)

0 41

Nuk ka përgjigje

Nga Iza (02.08.2009, 22:57)

0 63

Nuk ka përgjigje

Nga Iza (02.08.2009, 22:50)

0 104

Nuk ka përgjigje

Nga Iza (31.07.2009, 23:18)

1 60

Nga Burgia

(01.08.2009, 00:33)

Trego

Moderatorët:

Moderator

wbb.index.stats

628 threads - 1.545 postime (mesatarja 0,36 postime në ditë)

Legjenda:

Rubrikë pa postime të reja
Rubrikë me postime të reja
Rubrikë e mbyllur
Rubrikë me nyje të jashtme