Rapsodi popullore

këngë me çiftelia e sharkia

SHKARKIME DHE LLAFE, JU OFROJNË SHUMË FAQENDIHMË PËR PROBLEMET TUAJA, JU OFROJMË VETËM NE

Mysafir i nderuar, mirë se vini në Albanian H . kosovanet.de . muzikë shqip , filma shqip , humor shqip . Nëse kjo është vizita juaj e parë këtu, ju lutemi lexoni Ndihma. Aty do të gjeni më tepër shpjegime se si funksionon kjo faqe. Duhet të jeni i regjistruar dhe aktivizuar, para se të mund të shfrytëzoni tërë përmbajtjen e faqes. Ju lutemi, përdorni formularin e regjistrimit, për tu regjistruar këtu ose lexoni më tepër informata mbi procesin e regjistrimit. Nëse tashmë jeni regjistruar, ju lutemi kyçuni këtu.

Temat

Nga drenasi (07.05.2009, 19:18)

0 32

Nuk ka përgjigje

Nga drenasi (07.05.2009, 18:44)

0 67

Nuk ka përgjigje

Nga kadri_NL (25.01.2009, 22:14)

18 215

Nga Fidaim_93

(06.05.2009, 23:05)

Nga Sharri (05.05.2009, 19:18)

0 31

Nuk ka përgjigje

Nga drenasi (03.05.2009, 23:01)

2 43

Nga Sharri

(03.05.2009, 23:54)

Nga Iza (02.05.2009, 00:02)

0 67

Nuk ka përgjigje

Nga Iza (01.05.2009, 23:55)

0 36

Nuk ka përgjigje

Nga Iza (01.05.2009, 23:49)

0 29

Nuk ka përgjigje

Nga drenasi (01.05.2009, 11:29)

1 37

Nga Sharri

(01.05.2009, 16:18)

Nga drenasi (29.04.2009, 09:25)

2 57

Nga drenasi

(29.04.2009, 22:32)

Nga Sharri (28.04.2009, 12:36)

0 59

Nuk ka përgjigje

Nga drenasi (23.04.2009, 12:18)

0 24

Nuk ka përgjigje

Nga iliriani (21.04.2009, 20:16)

2 71

Nga iliriani

(22.04.2009, 07:49)

Nga Iza (21.04.2009, 16:00)

0 64

Nuk ka përgjigje

Nga Iza (21.04.2009, 15:45)

0 58

Nuk ka përgjigje

Nga Iza (21.04.2009, 15:33)

0 43

Nuk ka përgjigje

Nga drenasi (16.04.2009, 19:32)

5 82

Nga drenasi

(20.04.2009, 16:55)

Nga drenasi (16.04.2009, 19:24)

1 45

Nga Sharri

(16.04.2009, 23:26)

Nga iliriani (16.04.2009, 22:55)

0 73

Nuk ka përgjigje

Nga drenasi (16.04.2009, 09:44)

1 61

Nga Sharri

(16.04.2009, 16:09)

Trego

Moderatorët:

Moderator

1 përdorues përveç jush është duke shfletuar këtë rubrikë:

1 mysafirë

wbb.index.stats

628 threads - 1.545 postime (mesatarja 0,36 postime në ditë)

Legjenda:

Rubrikë pa postime të reja
Rubrikë me postime të reja
Rubrikë e mbyllur
Rubrikë me nyje të jashtme