Kompjuterizëm

Këtu mund të gjeni çdo gjë që ka të bëjë me kompjuter dhe kompjuterizmin

SHKARKIME DHE LLAFE, JU OFROJNË SHUMË FAQENDIHMË PËR PROBLEMET TUAJA, JU OFROJMË VETËM NE

Mysafir i nderuar, mirë se vini në Albanian H . kosovanet.de . muzikë shqip , filma shqip , humor shqip . Nëse kjo është vizita juaj e parë këtu, ju lutemi lexoni Ndihma. Aty do të gjeni më tepër shpjegime se si funksionon kjo faqe. Duhet të jeni i regjistruar dhe aktivizuar, para se të mund të shfrytëzoni tërë përmbajtjen e faqes. Ju lutemi, përdorni formularin e regjistrimit, për tu regjistruar këtu ose lexoni më tepër informata mbi procesin e regjistrimit. Nëse tashmë jeni regjistruar, ju lutemi kyçuni këtu.

Temat

Nga uran jo me aktiv ketu (19.02.2008, 11:40)

10 482

Nga HaraCinaLee

(22.06.2008, 09:25)

Nga istogu (05.12.2010, 22:15)

4 115

Nga istogu

(09.12.2010, 00:00)

Nga Dardanicum (09.10.2010, 19:14)

0 52

Nuk ka përgjigje

Nga Dardanicum (28.08.2008, 01:20)

14 733

Nga fils

(11.09.2009, 21:40)

Nga Kushtrimii (07.06.2009, 13:41)

0 203

Nuk ka përgjigje

Nga scorpion_suiss (08.01.2009, 20:29)

2 87

Nga scorpion_suiss

(09.01.2009, 00:05)

Nga sweetheart (11.02.2008, 12:57)

14 469

Nga BAJRAHIT

(26.05.2008, 23:39)

Nga Dardanicum (26.06.2007, 15:20)

0 98

Nuk ka përgjigje

Nga Dardanicum (31.03.2008, 11:43)

4 154

Nga HaraCinaLee

(22.06.2008, 09:24)

Nga Sharri (25.09.2008, 11:41)

8 113

Nga BAJRAHIT

(25.09.2008, 19:28)

Nga abimifr (18.09.2007, 19:44)

13 262

Nga Sharri

(08.02.2008, 22:14)

Nga Dardanicum (06.07.2007, 14:27)

0 55

Nuk ka përgjigje

Nga rustemi (06.12.2015, 17:31)

0 5

Nuk ka përgjigje

Nga rmaxhuni (30.04.2013, 18:49)

3 43

Nga istogu

(01.05.2013, 22:15)

Nga istogu (23.04.2010, 13:44)

6 180

Nga istogu

(22.10.2012, 18:36)

Nga rmaxhuni (08.09.2011, 21:43)

0 18

Nuk ka përgjigje

Nga rmaxhuni (05.09.2011, 23:17)

0 19

Nuk ka përgjigje

Nga mareci (16.07.2011, 22:24)

0 10

Nuk ka përgjigje

Nga zeero_cool (29.01.2009, 12:59)

1 169

Nga lato_sh4

(28.06.2011, 09:12)

Nga Denis001 (22.05.2011, 19:34)

15 144

Nga Denis001

(23.05.2011, 21:37)

Trego

Moderatorët:

Moderator

2 përdorues përveç jush janë duke shfletuar këtë rubrikë:

2 mysafirë

wbb.index.stats

203 threads - 947 postime (mesatarja 0,23 postime në ditë)

Legjenda:

Rubrikë pa postime të reja
Rubrikë me postime të reja
Rubrikë e mbyllur
Rubrikë me nyje të jashtme