Kompjuterizëm

Këtu mund të gjeni çdo gjë që ka të bëjë me kompjuter dhe kompjuterizmin

SHKARKIME DHE LLAFE, JU OFROJNË SHUMË FAQENDIHMË PËR PROBLEMET TUAJA, JU OFROJMË VETËM NE

Mysafir i nderuar, mirë se vini në Albanian H . kosovanet.de . muzikë shqip , filma shqip , humor shqip . Nëse kjo është vizita juaj e parë këtu, ju lutemi lexoni Ndihma. Aty do të gjeni më tepër shpjegime se si funksionon kjo faqe. Duhet të jeni i regjistruar dhe aktivizuar, para se të mund të shfrytëzoni tërë përmbajtjen e faqes. Ju lutemi, përdorni formularin e regjistrimit, për tu regjistruar këtu ose lexoni më tepër informata mbi procesin e regjistrimit. Nëse tashmë jeni regjistruar, ju lutemi kyçuni këtu.

Temat

Nga Bes1ki (13.09.2009, 17:32)

30 328

Nga Bes1ki

(11.11.2009, 12:46)

Nga Dardanicum (15.10.2008, 02:19)

29 846

Nga istogu

(22.10.2010, 14:05)

Nga Bes1ki (31.10.2008, 23:18)

27 318

Nga brahalove

(07.06.2009, 20:13)

Nga Kushtrimii (03.05.2009, 10:48)

25 485

Nga Dardanicum

(13.05.2010, 00:19)

Nga Kushtrimii (03.01.2009, 17:16)

23 248

Nga bek@

(22.01.2009, 00:53)

Nga Bes1ki (31.10.2008, 23:21)

22 257

Nga Dardanicum

(03.11.2008, 14:56)

Nga Burgia (22.08.2009, 04:19)

19 113

Nga Burgia

(22.08.2009, 06:41)

Nga Firaja (01.08.2007, 14:22)

18 281

Nga brahalove

(07.06.2009, 20:48)

Nga BAJRAHIT (02.04.2008, 20:36)

17 184

Nga BAJRAHIT

(09.04.2008, 23:36)

Nga Denis001 (22.05.2011, 19:34)

15 144

Nga Denis001

(23.05.2011, 21:37)

Nga sweetheart (07.04.2009, 00:32)

15 269

Nga Burgia

(10.04.2009, 00:35)

Nga Dardanicum (28.08.2008, 01:20)

14 733

Nga fils

(11.09.2009, 21:40)

Nga rice (01.11.2008, 16:12)

14 312

Nga rice

(02.11.2008, 20:14)

Nga sweetheart (11.02.2008, 12:57)

14 469

Nga BAJRAHIT

(26.05.2008, 23:39)

Nga abimifr (18.09.2007, 19:44)

13 262

Nga Sharri

(08.02.2008, 22:14)

Nga scorpion_suiss (08.01.2009, 20:10)

12 330

Nga lato_sh4

(07.07.2009, 19:19)

Nga zeero_cool (08.01.2009, 14:51)

12 221

Nga scorpion_suiss

(08.01.2009, 20:00)

Nga istogu (10.05.2010, 13:20)

11 249

Nga gzz1m1

(08.08.2010, 23:34)

Nga Dardanicum (12.09.2009, 21:42)

11 287

Nga fils

(15.09.2009, 21:51)

Nga tigri (10.11.2008, 14:32)

11 259

Nga Burgia

(12.11.2008, 18:29)

Trego

Moderatorët:

Moderator

1 përdorues përveç jush është duke shfletuar këtë rubrikë:

1 mysafirë

wbb.index.stats

203 threads - 947 postime (mesatarja 0,23 postime në ditë)

Legjenda:

Rubrikë pa postime të reja
Rubrikë me postime të reja
Rubrikë e mbyllur
Rubrikë me nyje të jashtme