Kompjuterizëm

Këtu mund të gjeni çdo gjë që ka të bëjë me kompjuter dhe kompjuterizmin

SHKARKIME DHE LLAFE, JU OFROJNË SHUMË FAQENDIHMË PËR PROBLEMET TUAJA, JU OFROJMË VETËM NE

Mysafir i nderuar, mirë se vini në Albanian H . kosovanet.de . muzikë shqip , filma shqip , humor shqip . Nëse kjo është vizita juaj e parë këtu, ju lutemi lexoni Ndihma. Aty do të gjeni më tepër shpjegime se si funksionon kjo faqe. Duhet të jeni i regjistruar dhe aktivizuar, para se të mund të shfrytëzoni tërë përmbajtjen e faqes. Ju lutemi, përdorni formularin e regjistrimit, për tu regjistruar këtu ose lexoni më tepër informata mbi procesin e regjistrimit. Nëse tashmë jeni regjistruar, ju lutemi kyçuni këtu.

Temat

Nga muzikanti_nl (10.01.2008, 03:12)

1 31

Nga Dardanicum

(10.01.2008, 06:34)

Nga Sharri (22.11.2007, 14:49)

3 174

Nga uran jo me aktiv ketu

(21.12.2007, 02:05)

Nga Dardanicum (22.10.2007, 17:25)

0 39

Nuk ka përgjigje

Nga Dardanicum (19.10.2007, 06:03)

2 80

Nga Dardanicum

(19.10.2007, 19:28)

Nga artani83 (29.09.2007, 21:29)

5 103

Nga artani83

(13.10.2007, 03:10)

Nga labi.ch (03.10.2007, 01:53)

1 45

Nga Flojo

(03.10.2007, 02:04)

Nga Firaja (28.09.2007, 05:19)

4 94

Nga labi.ch

(02.10.2007, 00:28)

Nga vampiri (24.06.2007, 16:37)

1 94

Nga nxiton

(07.07.2007, 22:28)

Nga Dardanicum (06.07.2007, 14:47)

0 72

Nuk ka përgjigje

Nga Dardanicum (06.07.2007, 14:27)

0 55

Nuk ka përgjigje

Nga Dardanicum (26.06.2007, 15:20)

0 98

Nuk ka përgjigje

Nga djdaja (12.06.2007, 14:23)

1 50

Nga Dardanicum

(14.06.2007, 13:30)

Nga Dardanicum (23.04.2007, 17:30)

1 90

Nga Flojo

(23.04.2007, 18:16)

Trego

Moderatorët:

Moderator

wbb.index.stats

203 threads - 947 postime (mesatarja 0,23 postime në ditë)

Legjenda:

Rubrikë pa postime të reja
Rubrikë me postime të reja
Rubrikë e mbyllur
Rubrikë me nyje të jashtme