Kompjuterizëm

Këtu mund të gjeni çdo gjë që ka të bëjë me kompjuter dhe kompjuterizmin

SHKARKIME DHE LLAFE, JU OFROJNË SHUMË FAQENDIHMË PËR PROBLEMET TUAJA, JU OFROJMË VETËM NE

Mysafir i nderuar, mirë se vini në Albanian H . kosovanet.de . muzikë shqip , filma shqip , humor shqip . Nëse kjo është vizita juaj e parë këtu, ju lutemi lexoni Ndihma. Aty do të gjeni më tepër shpjegime se si funksionon kjo faqe. Duhet të jeni i regjistruar dhe aktivizuar, para se të mund të shfrytëzoni tërë përmbajtjen e faqes. Ju lutemi, përdorni formularin e regjistrimit, për tu regjistruar këtu ose lexoni më tepër informata mbi procesin e regjistrimit. Nëse tashmë jeni regjistruar, ju lutemi kyçuni këtu.

Temat

Nga Kushtrimii (05.12.2009, 13:04)

2 149

Nga Burgia

(17.01.2010, 17:56)

Nga zeero_cool (09.01.2009, 13:11)

1 162

Nga rmaxhuni

(17.01.2010, 16:12)

Nga treboshi (15.01.2010, 13:09)

4 246

Nga Dardanicum

(15.01.2010, 19:12)

Nga Dardanicum (12.01.2010, 14:23)

1 46

Nga Deniss .

(12.01.2010, 15:46)

Nga Dardanicum (06.01.2010, 19:00)

0 44

Nuk ka përgjigje

Nga Ekspert (20.12.2009, 22:33)

0 101

Nuk ka përgjigje

Nga istogu (14.12.2009, 16:53)

3 167

Nga Burgia

(20.12.2009, 14:48)

Nga istogu (14.12.2009, 16:23)

0 91

Nuk ka përgjigje

Nga Burgia (09.12.2009, 02:20)

0 139

Nuk ka përgjigje

Nga Dardanicum (06.12.2009, 21:40)

0 59

Nuk ka përgjigje

Nga Xhanni (21.11.2009, 11:53)

2 172

Nga artani83

(22.11.2009, 20:29)

Nga istogu (19.11.2009, 09:17)

2 91

Nga istogu

(19.11.2009, 10:04)

Nga ditigena (10.11.2009, 22:52)

4 88

Nga daku-tr

(14.11.2009, 19:55)

Nga Bes1ki (13.09.2009, 17:32)

30 328

Nga Bes1ki

(11.11.2009, 12:46)

Nga Bes1ki (29.09.2009, 14:15)

5 264

Nga Burgia

(29.09.2009, 19:13)

Nga sharanmkk (18.09.2009, 22:02)

2 98

Nga sharanmkk

(19.09.2009, 11:14)

Nga Nugi (16.09.2009, 08:34)

5 173

Nga Flojo

(16.09.2009, 23:48)

Nga Dardanicum (12.09.2009, 21:42)

11 287

Nga fils

(15.09.2009, 21:51)

Nga beniboj (13.09.2009, 09:35)

1 70

Nga istogu

(14.09.2009, 10:43)

Nga Bes1ki (19.08.2009, 22:13)

5 273

Nga Bes1ki

(12.09.2009, 01:31)

Trego

Moderatorët:

Moderator

3 përdorues përveç jush janë duke shfletuar këtë rubrikë:

3 mysafirë

wbb.index.stats

203 threads - 947 postime (mesatarja 0,23 postime në ditë)

Legjenda:

Rubrikë pa postime të reja
Rubrikë me postime të reja
Rubrikë e mbyllur
Rubrikë me nyje të jashtme