Kompjuterizëm

Këtu mund të gjeni çdo gjë që ka të bëjë me kompjuter dhe kompjuterizmin

SHKARKIME DHE LLAFE, JU OFROJNË SHUMË FAQENDIHMË PËR PROBLEMET TUAJA, JU OFROJMË VETËM NE

Mysafir i nderuar, mirë se vini në Albanian H . kosovanet.de . muzikë shqip , filma shqip , humor shqip . Nëse kjo është vizita juaj e parë këtu, ju lutemi lexoni Ndihma. Aty do të gjeni më tepër shpjegime se si funksionon kjo faqe. Duhet të jeni i regjistruar dhe aktivizuar, para se të mund të shfrytëzoni tërë përmbajtjen e faqes. Ju lutemi, përdorni formularin e regjistrimit, për tu regjistruar këtu ose lexoni më tepër informata mbi procesin e regjistrimit. Nëse tashmë jeni regjistruar, ju lutemi kyçuni këtu.

Temat

Nga Xhanni (26.05.2009, 00:16)

1 169

Nga Deniss .

(26.05.2009, 01:45)

Nga daja200 (22.05.2009, 08:59)

4 90

Nga Bes1ki

(23.05.2009, 14:42)

Nga zeero_cool (08.01.2009, 17:06)

3 217

Nga Artur777

(18.05.2009, 18:25)

Nga Bes1ki (14.05.2009, 01:56)

0 93

Nuk ka përgjigje

Nga Dardanicum (07.05.2009, 08:27)

0 57

Nuk ka përgjigje

Nga t0nyb0y (06.05.2009, 19:00)

0 37

Nuk ka përgjigje

Nga scorpion_suiss (08.01.2009, 20:13)

5 235

Nga t0nyb0y

(06.05.2009, 18:34)

Nga Bes1ki (26.04.2009, 23:19)

8 213

Nga elisana

(06.05.2009, 18:08)

Nga Xhanni (03.05.2009, 23:15)

5 77

Nga Sharri

(04.05.2009, 09:08)

Nga Bes1ki (29.04.2009, 17:11)

7 215

Nga pronaj

(30.04.2009, 22:25)

Nga Bes1ki (27.04.2009, 14:10)

0 111

Nuk ka përgjigje

Nga iliriani (24.04.2009, 15:40)

0 56

Nuk ka përgjigje

Nga Nugi (22.04.2009, 17:59)

0 41

Nuk ka përgjigje

Nga mareci (19.04.2009, 13:16)

3 77

Nga Flojo

(19.04.2009, 15:18)

Nga Bes1ki (12.04.2009, 21:30)

0 111

Nuk ka përgjigje

Nga Bes1ki (12.04.2009, 19:44)

0 97

Nuk ka përgjigje

Nga Bes1ki (31.10.2008, 23:10)

4 251

Nga qendrim15

(11.04.2009, 12:46)

Nga sweetheart (07.04.2009, 00:32)

15 269

Nga Burgia

(10.04.2009, 00:35)

Nga sweetheart (25.03.2009, 10:18)

0 91

Nuk ka përgjigje

Nga Bes1ki (21.03.2009, 00:37)

0 109

Nuk ka përgjigje

Trego

Moderatorët:

Moderator

5 përdorues përveç jush janë duke shfletuar këtë rubrikë:

5 mysafirë

wbb.index.stats

203 threads - 947 postime (mesatarja 0,23 postime në ditë)

Legjenda:

Rubrikë pa postime të reja
Rubrikë me postime të reja
Rubrikë e mbyllur
Rubrikë me nyje të jashtme