Kompjuterizëm

Këtu mund të gjeni çdo gjë që ka të bëjë me kompjuter dhe kompjuterizmin

SHKARKIME DHE LLAFE, JU OFROJNË SHUMË FAQENDIHMË PËR PROBLEMET TUAJA, JU OFROJMË VETËM NE

Mysafir i nderuar, mirë se vini në Albanian H . kosovanet.de . muzikë shqip , filma shqip , humor shqip . Nëse kjo është vizita juaj e parë këtu, ju lutemi lexoni Ndihma. Aty do të gjeni më tepër shpjegime se si funksionon kjo faqe. Duhet të jeni i regjistruar dhe aktivizuar, para se të mund të shfrytëzoni tërë përmbajtjen e faqes. Ju lutemi, përdorni formularin e regjistrimit, për tu regjistruar këtu ose lexoni më tepër informata mbi procesin e regjistrimit. Nëse tashmë jeni regjistruar, ju lutemi kyçuni këtu.

Temat

Nga zeero_cool (21.02.2009, 08:21)

1 164

Nga Ekspert

(21.02.2009, 17:50)

Nga zeero_cool (21.02.2009, 17:34)

0 99

Nuk ka përgjigje

Nga zeero_cool (21.02.2009, 08:28)

0 70

Nuk ka përgjigje

Nga zeero_cool (21.02.2009, 08:17)

0 51

Nuk ka përgjigje

Nga kadri_NL (18.02.2009, 10:06)

0 62

Nuk ka përgjigje

Nga zeero_cool (17.02.2009, 20:06)

0 70

Nuk ka përgjigje

Nga zeero_cool (17.02.2009, 19:50)

0 75

Nuk ka përgjigje

Nga zeero_cool (29.01.2009, 13:02)

4 76

Nga meti001

(08.02.2009, 22:32)

Nga zeero_cool (07.02.2009, 07:51)

0 69

Nuk ka përgjigje

Nga zeero_cool (07.02.2009, 07:46)

0 72

Nuk ka përgjigje

Nga zeero_cool (29.01.2009, 12:58)

9 317

Nga Burgia

(31.01.2009, 04:45)

Nga zeero_cool (29.01.2009, 12:55)

1 45

Nga Flojo

(29.01.2009, 17:07)

Nga zeero_cool (29.01.2009, 13:00)

0 76

Nuk ka përgjigje

Nga zeero_cool (29.01.2009, 12:57)

0 53

Nuk ka përgjigje

Nga zeero_cool (29.01.2009, 12:57)

0 122

Nuk ka përgjigje

Nga zeero_cool (29.01.2009, 12:56)

0 85

Nuk ka përgjigje

Nga zeero_cool (29.01.2009, 12:55)

0 55

Nuk ka përgjigje

Nga sharanmkk (27.01.2009, 20:33)

7 90

Nga sharanmkk

(28.01.2009, 17:17)

Nga Kushtrimii (03.01.2009, 17:16)

23 248

Nga bek@

(22.01.2009, 00:53)

Nga Deniss . (21.01.2009, 00:12)

1 113

Nga Ekspert

(21.01.2009, 00:23)

Trego

Moderatorët:

Moderator

1 përdorues përveç jush është duke shfletuar këtë rubrikë:

1 mysafirë

wbb.index.stats

203 threads - 947 postime (mesatarja 0,23 postime në ditë)

Legjenda:

Rubrikë pa postime të reja
Rubrikë me postime të reja
Rubrikë e mbyllur
Rubrikë me nyje të jashtme