Hip Hop/ R'n'B

Hip Hop

SHKARKIME DHE LLAFE, JU OFROJNË SHUMË FAQENDIHMË PËR PROBLEMET TUAJA, JU OFROJMË VETËM NE

Mysafir i nderuar, mirë se vini në Albanian H . kosovanet.de . muzikë shqip , filma shqip , humor shqip . Nëse kjo është vizita juaj e parë këtu, ju lutemi lexoni Ndihma. Aty do të gjeni më tepër shpjegime se si funksionon kjo faqe. Duhet të jeni i regjistruar dhe aktivizuar, para se të mund të shfrytëzoni tërë përmbajtjen e faqes. Ju lutemi, përdorni formularin e regjistrimit, për tu regjistruar këtu ose lexoni më tepër informata mbi procesin e regjistrimit. Nëse tashmë jeni regjistruar, ju lutemi kyçuni këtu.

Temat

Nga Nitti.Records (06.02.2008, 23:09)

13 271

Nga remy2008

(13.11.2008, 15:43)

Nga milaim (24.01.2009, 17:14)

12 200

Nga Xhanni

(19.10.2009, 23:29)

Nga diablo-diaboli (26.04.2007, 12:53)

11 244

Nga labi.ch

(27.08.2007, 00:39)

Nga Ekspert (16.01.2009, 01:44)

8 105

Nga bek@

(16.01.2009, 23:08)

Nga Iza (10.08.2008, 01:27)

8 123

Nga nazeem

(15.08.2008, 13:59)

Nga Ns2 (02.07.2008, 13:40)

8 90

Nga Flojo

(04.07.2008, 23:31)

Nga Dardanicum (03.05.2007, 14:17)

8 339

Nga fidan91

(24.11.2007, 05:22)

Nga Bes1ki (07.09.2008, 13:47)

7 160

Nga baci-i-kerrit

(16.09.2008, 14:01)

Nga Hamid20 (02.07.2008, 11:10)

7 180

Nga Dear Dragobia

(26.07.2008, 12:28)

Nga arjani (18.12.2007, 17:38)

7 157

Nga fidan91

(20.12.2007, 11:57)

Nga Ekspert (05.01.2009, 20:24)

6 56

Nga Ekspert

(14.01.2009, 02:16)

Nga Dardanicum (27.07.2008, 20:57)

6 47

Nga aldin

(28.07.2008, 00:53)

Nga Bes1ki (30.11.2008, 09:50)

5 58

Nga Deniss .

(30.12.2008, 20:22)

Nga Screamqe (14.11.2007, 00:48)

5 62

Nga METILLAPI

(15.11.2007, 17:59)

Nga QERKIN2008 (09.12.2009, 17:05)

4 94

Nga Bes1ki

(10.12.2009, 16:25)

Nga Deniss . (14.11.2009, 17:03)

4 74

Nga Kushtrimii

(15.11.2009, 17:24)

Nga QERKIN2008 (06.07.2009, 00:31)

4 123

Nga Bes1ki

(08.07.2009, 00:45)

Nga sweetheart (18.12.2007, 12:04)

4 110

Nga Invalider

(12.01.2009, 18:19)

Nga Ekspert (01.01.2009, 22:04)

4 51

Nga Ekspert

(02.01.2009, 15:01)

Nga Bes1ki (30.12.2008, 20:52)

4 63

Nga Bes1ki

(01.01.2009, 19:49)

Trego

Moderatorët:

Moderator

3 përdorues përveç jush janë duke shfletuar këtë rubrikë:

3 mysafirë

wbb.index.stats

383 threads - 677 postime (mesatarja 0,16 postime në ditë)

Legjenda:

Rubrikë pa postime të reja
Rubrikë me postime të reja
Rubrikë e mbyllur
Rubrikë me nyje të jashtme