Hip Hop/ R'n'B

Hip Hop

SHKARKIME DHE LLAFE, JU OFROJNË SHUMË FAQENDIHMË PËR PROBLEMET TUAJA, JU OFROJMË VETËM NE

Mysafir i nderuar, mirë se vini në Albanian H . kosovanet.de . muzikë shqip , filma shqip , humor shqip . Nëse kjo është vizita juaj e parë këtu, ju lutemi lexoni Ndihma. Aty do të gjeni më tepër shpjegime se si funksionon kjo faqe. Duhet të jeni i regjistruar dhe aktivizuar, para se të mund të shfrytëzoni tërë përmbajtjen e faqes. Ju lutemi, përdorni formularin e regjistrimit, për tu regjistruar këtu ose lexoni më tepër informata mbi procesin e regjistrimit. Nëse tashmë jeni regjistruar, ju lutemi kyçuni këtu.

Temat

Nga Flojo (13.07.2008, 20:09)

0 22

Nuk ka përgjigje

Nga Ns2 (10.07.2008, 13:41)

0 16

Nuk ka përgjigje

Nga ferizajhack (07.07.2008, 20:40)

0 5

Nuk ka përgjigje

Nga Ns2 (02.07.2008, 13:40)

8 90

Nga Flojo

(04.07.2008, 23:31)

Nga Ns2 (03.06.2008, 18:41)

2 76

Nga Ns2

(04.07.2008, 16:30)

Nga Dardanicum (09.06.2008, 18:30)

4 63

Nga Ns2

(04.07.2008, 16:29)

Nga Ns2 (04.07.2008, 15:13)

0 14

Nuk ka përgjigje

Nga Ns2 (02.07.2008, 22:26)

0 11

Nuk ka përgjigje

Nga A-star (02.07.2008, 14:17)

0 11

Nuk ka përgjigje

Nga A-star (26.06.2008, 13:14)

0 13

Nuk ka përgjigje

Nga dimosi (23.06.2008, 16:20)

0 20

Nuk ka përgjigje

Nga uran jo me aktiv ketu (06.06.2008, 14:19)

1 27

Nga rice

(07.06.2008, 12:30)

Nga uran jo me aktiv ketu (06.06.2008, 14:16)

0 57

Nuk ka përgjigje

Nga gazi.gj (28.05.2008, 20:40)

1 20

Nga gazi.gj

(29.05.2008, 19:00)

?

Nga c.j (02.05.2008, 23:34)

2 63

Nga c.j

(04.05.2008, 13:21)

Nga gazi.gj (02.05.2008, 15:27)

0 48

Nuk ka përgjigje

Nga gazi.gj (02.05.2008, 12:55)

3 42

Nga gazi.gj

(02.05.2008, 15:15)

Nga Flojo (23.04.2008, 20:02)

0 16

Nuk ka përgjigje

Nga Flojo (23.04.2008, 20:00)

0 9

Nuk ka përgjigje

Nga Flojo (23.04.2008, 19:58)

0 17

Nuk ka përgjigje

Trego

Moderatorët:

Moderator

3 përdorues përveç jush janë duke shfletuar këtë rubrikë:

3 mysafirë

wbb.index.stats

383 threads - 677 postime (mesatarja 0,16 postime në ditë)

Legjenda:

Rubrikë pa postime të reja
Rubrikë me postime të reja
Rubrikë e mbyllur
Rubrikë me nyje të jashtme