Hip Hop/ R'n'B

Hip Hop

SHKARKIME DHE LLAFE, JU OFROJNË SHUMË FAQENDIHMË PËR PROBLEMET TUAJA, JU OFROJMË VETËM NE

Mysafir i nderuar, mirë se vini në Albanian H . kosovanet.de . muzikë shqip , filma shqip , humor shqip . Nëse kjo është vizita juaj e parë këtu, ju lutemi lexoni Ndihma. Aty do të gjeni më tepër shpjegime se si funksionon kjo faqe. Duhet të jeni i regjistruar dhe aktivizuar, para se të mund të shfrytëzoni tërë përmbajtjen e faqes. Ju lutemi, përdorni formularin e regjistrimit, për tu regjistruar këtu ose lexoni më tepër informata mbi procesin e regjistrimit. Nëse tashmë jeni regjistruar, ju lutemi kyçuni këtu.

Temat

Nga arjani (14.01.2008, 16:46)

2 42

Nga arjani

(14.01.2008, 22:32)

Nga arjani (14.01.2008, 16:45)

0 23

Nuk ka përgjigje

Nga arjani (11.01.2008, 17:08)

1 40

Nga Kevin

(11.01.2008, 21:04)

Nga A-star (28.12.2007, 16:09)

2 21

Nga A-star

(28.12.2007, 17:31)

Nga A-star (23.12.2007, 23:04)

1 37

Nga uran jo me aktiv ketu

(23.12.2007, 23:31)

Nga uran jo me aktiv ketu (23.12.2007, 19:36)

0 62

Nuk ka përgjigje

Nga A-star (23.12.2007, 13:02)

0 17

Nuk ka përgjigje

Nga Iza (22.12.2007, 16:39)

0 26

Nuk ka përgjigje

Nga arjani (18.12.2007, 17:38)

7 157

Nga fidan91

(20.12.2007, 11:57)

Nga A-star (18.12.2007, 13:49)

1 26

Nga sweetheart

(18.12.2007, 13:56)

Nga Flojo (12.12.2007, 18:15)

4 83

Nga Flojo

(16.12.2007, 09:46)

Nga Hamid20 (14.12.2007, 02:40)

0 37

Nuk ka përgjigje

Nga A-star (11.12.2007, 21:53)

1 33

Nga uran jo me aktiv ketu

(11.12.2007, 23:38)

Nga Flojo (11.12.2007, 00:10)

1 38

Nga Flojo

(11.12.2007, 11:41)

Nga Dardanicum (08.12.2007, 06:11)

3 30

Nga Hamid20

(08.12.2007, 15:55)

Nga Flojo (05.12.2007, 17:56)

2 56

Nga Hamid20

(07.12.2007, 20:41)

Nga Flojo (28.11.2007, 12:24)

0 12

Nuk ka përgjigje

Nga Flojo (28.11.2007, 12:23)

0 7

Nuk ka përgjigje

Nga Flojo (28.11.2007, 12:22)

0 21

Nuk ka përgjigje

Nga Dardanicum (03.05.2007, 14:17)

8 339

Nga fidan91

(24.11.2007, 05:22)

Trego

Moderatorët:

Moderator

3 përdorues përveç jush janë duke shfletuar këtë rubrikë:

3 mysafirë

wbb.index.stats

383 threads - 677 postime (mesatarja 0,16 postime në ditë)

Legjenda:

Rubrikë pa postime të reja
Rubrikë me postime të reja
Rubrikë e mbyllur
Rubrikë me nyje të jashtme