Hip Hop/ R'n'B

Hip Hop

SHKARKIME DHE LLAFE, JU OFROJNË SHUMË FAQENDIHMË PËR PROBLEMET TUAJA, JU OFROJMË VETËM NE

Mysafir i nderuar, mirë se vini në Albanian H . kosovanet.de . muzikë shqip , filma shqip , humor shqip . Nëse kjo është vizita juaj e parë këtu, ju lutemi lexoni Ndihma. Aty do të gjeni më tepër shpjegime se si funksionon kjo faqe. Duhet të jeni i regjistruar dhe aktivizuar, para se të mund të shfrytëzoni tërë përmbajtjen e faqes. Ju lutemi, përdorni formularin e regjistrimit, për tu regjistruar këtu ose lexoni më tepër informata mbi procesin e regjistrimit. Nëse tashmë jeni regjistruar, ju lutemi kyçuni këtu.

Temat

Nga Screamqe (14.11.2007, 00:48)

5 62

Nga METILLAPI

(15.11.2007, 17:59)

Nga Dardanicum (15.11.2007, 15:35)

2 16

Nga Dardanicum

(15.11.2007, 16:07)

Nga arjani (13.11.2007, 13:35)

0 16

Nuk ka përgjigje

Nga Dardanicum (06.11.2007, 12:32)

0 24

Nuk ka përgjigje

Nga A-star (21.10.2007, 18:09)

3 37

Nga A-star

(22.10.2007, 12:58)

Nga Dardanicum (11.10.2007, 15:48)

0 28

Nuk ka përgjigje

Nga Buroja (07.10.2007, 10:19)

2 61

Nga Buroja

(07.10.2007, 20:29)

Nga lizilinda (17.09.2007, 14:17)

0 30

Nuk ka përgjigje

Nga Flojo (08.09.2007, 18:30)

2 44

Nga velii

(08.09.2007, 21:30)

Nga Flojo (05.09.2007, 12:55)

0 31

Nuk ka përgjigje

Nga Dardanicum (27.08.2007, 16:56)

0 20

Nuk ka përgjigje

Nga diablo-diaboli (26.04.2007, 12:53)

11 244

Nga labi.ch

(27.08.2007, 00:39)

Nga Dardanicum (26.08.2007, 18:05)

0 80

Nuk ka përgjigje

Nga Buroja (22.08.2007, 11:55)

0 26

Nuk ka përgjigje

Nga luani16 (21.08.2007, 18:29)

0 41

Nuk ka përgjigje

Nga Iza (14.08.2007, 00:00)

0 22

Nuk ka përgjigje

Nga Iza (13.08.2007, 23:51)

0 28

Nuk ka përgjigje

Nga Iza (13.08.2007, 23:27)

2 66

Nga Iza

(13.08.2007, 23:50)

Nga Iza (13.08.2007, 21:49)

0 34

Nuk ka përgjigje

Nga diablo-diaboli (25.07.2007, 23:09)

2 64

Nga diablo-diaboli

(26.07.2007, 13:05)

Trego

Moderatorët:

Moderator

2 përdorues përveç jush janë duke shfletuar këtë rubrikë:

2 mysafirë

wbb.index.stats

383 threads - 677 postime (mesatarja 0,16 postime në ditë)

Legjenda:

Rubrikë pa postime të reja
Rubrikë me postime të reja
Rubrikë e mbyllur
Rubrikë me nyje të jashtme