Hip Hop/ R'n'B

Hip Hop

SHKARKIME DHE LLAFE, JU OFROJNË SHUMË FAQENDIHMË PËR PROBLEMET TUAJA, JU OFROJMË VETËM NE

Mysafir i nderuar, mirë se vini në Albanian H . kosovanet.de . muzikë shqip , filma shqip , humor shqip . Nëse kjo është vizita juaj e parë këtu, ju lutemi lexoni Ndihma. Aty do të gjeni më tepër shpjegime se si funksionon kjo faqe. Duhet të jeni i regjistruar dhe aktivizuar, para se të mund të shfrytëzoni tërë përmbajtjen e faqes. Ju lutemi, përdorni formularin e regjistrimit, për tu regjistruar këtu ose lexoni më tepër informata mbi procesin e regjistrimit. Nëse tashmë jeni regjistruar, ju lutemi kyçuni këtu.

Temat

Nga Dardanicum (15.07.2007, 23:43)

0 35

Nuk ka përgjigje

Nga Dardanicum (15.07.2007, 23:42)

0 28

Nuk ka përgjigje

Nga Dardanicum (15.07.2007, 23:40)

0 13

Nuk ka përgjigje

Nga Prishtina_NL (15.07.2007, 16:11)

0 55

Nuk ka përgjigje

Nga Nitti.Records (12.07.2007, 20:15)

0 73

Nuk ka përgjigje

Nga fabi (10.07.2007, 23:21)

1 79

Nga Dardanicum

(11.07.2007, 01:00)

Nga Dardanicum (07.07.2007, 08:13)

0 23

Nuk ka përgjigje

Nga Troja (21.04.2007, 15:27)

1 60

Nga emcee

(05.07.2007, 16:20)

Nga sweetheart (05.07.2007, 13:21)

0 16

Nuk ka përgjigje

Nga Flojo (28.06.2007, 22:54)

0 70

Nuk ka përgjigje

Nga Dardanicum (15.06.2007, 01:20)

0 52

Nuk ka përgjigje

Nga Dardanicum (08.06.2007, 15:18)

0 30

Nuk ka përgjigje

Nga Iza (10.05.2007, 20:06)

0 14

Nuk ka përgjigje

Nga Dardanicum (02.05.2007, 11:52)

0 44

Nuk ka përgjigje

Nga Dardanicum (02.05.2007, 11:49)

0 47

Nuk ka përgjigje

Nga Iza (30.04.2007, 21:50)

1 20

Nga TRIMI

(01.05.2007, 00:08)

Nga Iza (28.04.2007, 22:00)

0 22

Nuk ka përgjigje

Nga Troja (17.04.2007, 22:16)

0 18

Nuk ka përgjigje

Nga Iza (12.04.2007, 22:35)

3 40

Nga Iza

(16.04.2007, 21:15)

Nga Prishtina_NL (13.04.2007, 01:06)

0 13

Nuk ka përgjigje

Trego

Moderatorët:

Moderator

1 përdorues përveç jush është duke shfletuar këtë rubrikë:

1 mysafirë

wbb.index.stats

383 threads - 677 postime (mesatarja 0,16 postime në ditë)

Legjenda:

Rubrikë pa postime të reja
Rubrikë me postime të reja
Rubrikë e mbyllur
Rubrikë me nyje të jashtme