Hip Hop/ R'n'B

Hip Hop

SHKARKIME DHE LLAFE, JU OFROJNË SHUMË FAQENDIHMË PËR PROBLEMET TUAJA, JU OFROJMË VETËM NE

Mysafir i nderuar, mirë se vini në Albanian H . kosovanet.de . muzikë shqip , filma shqip , humor shqip . Nëse kjo është vizita juaj e parë këtu, ju lutemi lexoni Ndihma. Aty do të gjeni më tepër shpjegime se si funksionon kjo faqe. Duhet të jeni i regjistruar dhe aktivizuar, para se të mund të shfrytëzoni tërë përmbajtjen e faqes. Ju lutemi, përdorni formularin e regjistrimit, për tu regjistruar këtu ose lexoni më tepër informata mbi procesin e regjistrimit. Nëse tashmë jeni regjistruar, ju lutemi kyçuni këtu.

Temat

Nga Prishtina_NL (13.04.2007, 00:50)

0 26

Nuk ka përgjigje

Nga Iza (12.04.2007, 22:14)

0 25

Nuk ka përgjigje

Nga dj_real (28.03.2007, 12:20)

0 24

Nuk ka përgjigje

rnb

Nga dj_real (28.03.2007, 12:05)

0 28

Nuk ka përgjigje

Nga Iza (21.03.2007, 22:14)

0 24

Nuk ka përgjigje

Nga PRINCI (16.03.2007, 16:30)

0 45

Nuk ka përgjigje

Nga Prishtina_NL (15.03.2007, 21:02)

0 27

Nuk ka përgjigje

Nga Iza (12.03.2007, 00:48)

1 86

Nga King-KS

(13.03.2007, 13:14)

Nga PRINCI (07.03.2007, 14:07)

0 56

Nuk ka përgjigje

Nga Nugi (18.02.2007, 14:29)

0 133

Nuk ka përgjigje

Nga Nugi (18.02.2007, 13:59)

0 98

Nuk ka përgjigje

Nga dimosi (12.02.2007, 16:36)

0 48

Nuk ka përgjigje

Nga Iza (05.02.2007, 22:26)

0 30

Nuk ka përgjigje

Nga Iza (04.02.2007, 18:48)

2 40

Nga Iza

(05.02.2007, 09:29)

Rap

Nga Nugi (03.02.2007, 20:29)

0 56

Nuk ka përgjigje

Nga Iza (28.01.2007, 00:06)

0 115

Nuk ka përgjigje

Nga Flojo (26.01.2007, 18:15)

0 30

Nuk ka përgjigje

Trego

Moderatorët:

Moderator

6 përdorues përveç jush janë duke shfletuar këtë rubrikë:

6 mysafirë

wbb.index.stats

383 threads - 677 postime (mesatarja 0,16 postime në ditë)

Legjenda:

Rubrikë pa postime të reja
Rubrikë me postime të reja
Rubrikë e mbyllur
Rubrikë me nyje të jashtme