Hip Hop/ R'n'B

Hip Hop

SHKARKIME DHE LLAFE, JU OFROJNË SHUMË FAQENDIHMË PËR PROBLEMET TUAJA, JU OFROJMË VETËM NE

Mysafir i nderuar, mirë se vini në Albanian H . kosovanet.de . muzikë shqip , filma shqip , humor shqip . Nëse kjo është vizita juaj e parë këtu, ju lutemi lexoni Ndihma. Aty do të gjeni më tepër shpjegime se si funksionon kjo faqe. Duhet të jeni i regjistruar dhe aktivizuar, para se të mund të shfrytëzoni tërë përmbajtjen e faqes. Ju lutemi, përdorni formularin e regjistrimit, për tu regjistruar këtu ose lexoni më tepër informata mbi procesin e regjistrimit. Nëse tashmë jeni regjistruar, ju lutemi kyçuni këtu.

Temat

Nga Ekspert (28.01.2009, 21:11)

2 39

Nga Ekspert

(29.01.2009, 01:12)

Nga Ekspert (26.01.2009, 02:00)

0 22

Nuk ka përgjigje

Nga VISI (24.01.2009, 14:31)

1 87

Nga Ekspert

(24.01.2009, 15:19)

Nga Ekspert (20.01.2009, 02:27)

0 22

Nuk ka përgjigje

Nga Ekspert (18.01.2009, 23:52)

0 33

Nuk ka përgjigje

Nga Rrotakolices (18.01.2009, 11:44)

0 24

Nuk ka përgjigje

Nga Onliner (17.01.2009, 00:17)

3 50

Nga emrah

(17.01.2009, 22:05)

Nga Onliner (17.01.2009, 01:19)

0 25

Nuk ka përgjigje

Nga A-star (17.01.2009, 00:27)

0 93

Nuk ka përgjigje

Nga Ekspert (16.01.2009, 01:44)

8 105

Nga bek@

(16.01.2009, 23:08)

Nga Ekspert (16.01.2009, 16:21)

0 47

Nuk ka përgjigje

Nga Ekspert (16.01.2009, 01:46)

3 74

Nga emrah

(16.01.2009, 03:20)

Nga Ekspert (05.01.2009, 20:24)

6 56

Nga Ekspert

(14.01.2009, 02:16)

Nga sweetheart (18.12.2007, 12:04)

4 110

Nga Invalider

(12.01.2009, 18:19)

Nga Ekspert (01.01.2009, 22:04)

4 51

Nga Ekspert

(02.01.2009, 15:01)

Nga Kushtrimii (02.01.2009, 13:46)

0 13

Nuk ka përgjigje

Nga Bes1ki (30.12.2008, 20:52)

4 63

Nga Bes1ki

(01.01.2009, 19:49)

Nga Bes1ki (30.11.2008, 09:50)

5 58

Nga Deniss .

(30.12.2008, 20:22)

Nga Prishtina_NL (24.12.2008, 22:50)

0 25

Nuk ka përgjigje

Nga A-star (23.12.2008, 12:37)

0 19

Nuk ka përgjigje

Trego

Moderatorët:

Moderator

2 përdorues përveç jush janë duke shfletuar këtë rubrikë:

2 mysafirë

wbb.index.stats

383 threads - 677 postime (mesatarja 0,16 postime në ditë)

Legjenda:

Rubrikë pa postime të reja
Rubrikë me postime të reja
Rubrikë e mbyllur
Rubrikë me nyje të jashtme