Hip Hop/ R'n'B

Hip Hop

SHKARKIME DHE LLAFE, JU OFROJNË SHUMË FAQENDIHMË PËR PROBLEMET TUAJA, JU OFROJMË VETËM NE

Mysafir i nderuar, mirë se vini në Albanian H . kosovanet.de . muzikë shqip , filma shqip , humor shqip . Nëse kjo është vizita juaj e parë këtu, ju lutemi lexoni Ndihma. Aty do të gjeni më tepër shpjegime se si funksionon kjo faqe. Duhet të jeni i regjistruar dhe aktivizuar, para se të mund të shfrytëzoni tërë përmbajtjen e faqes. Ju lutemi, përdorni formularin e regjistrimit, për tu regjistruar këtu ose lexoni më tepër informata mbi procesin e regjistrimit. Nëse tashmë jeni regjistruar, ju lutemi kyçuni këtu.

Temat

Nga Iza (22.12.2008, 23:11)

0 17

Nuk ka përgjigje

Nga Iza (04.12.2008, 22:03)

0 30

Nuk ka përgjigje

Nga Nitti.Records (06.02.2008, 23:09)

13 271

Nga remy2008

(13.11.2008, 15:43)

Nga Iza (19.10.2008, 22:21)

0 26

Nuk ka përgjigje

Nga bek@ (13.10.2008, 21:18)

1 38

Nga Flojo

(13.10.2008, 21:57)

Nga HaraCinaLee (27.09.2008, 18:46)

2 16

Nga HaraCinaLee

(27.09.2008, 23:00)

Nga Bes1ki (24.09.2008, 03:14)

1 45

Nga Bes1ki

(25.09.2008, 00:50)

Nga Bes1ki (21.09.2008, 19:07)

1 30

Nga Bes1ki

(22.09.2008, 21:32)

Nga Bes1ki (21.09.2008, 17:04)

2 49

Nga Bes1ki

(22.09.2008, 21:08)

Nga bek@ (22.09.2008, 17:38)

2 53

Nga bek@

(22.09.2008, 18:21)

Nga BAJRAHIT (22.09.2008, 12:43)

0 28

Nuk ka përgjigje

Nga Dardanicum (21.09.2008, 22:26)

0 25

Nuk ka përgjigje

Nga Bes1ki (20.09.2008, 00:38)

2 91

Nga Bes1ki

(20.09.2008, 14:15)

Nga A-star (16.09.2008, 13:51)

4 83

Nga Nofkaa

(17.09.2008, 17:48)

Nga Bes1ki (07.09.2008, 13:47)

7 160

Nga baci-i-kerrit

(16.09.2008, 14:01)

Nga A-star (15.09.2008, 14:32)

4 43

Nga A-star

(16.09.2008, 12:56)

Nga Prishtina_NL (09.09.2008, 22:47)

3 78

Nga Flojo

(09.09.2008, 23:39)

Nga Bes1ki (09.09.2008, 02:12)

0 22

Nuk ka përgjigje

Nga uran jo me aktiv ketu (01.09.2008, 22:30)

3 45

Nga uran jo me aktiv ketu

(02.09.2008, 08:31)

Nga enissaraqi (29.08.2008, 14:52)

4 73

Nga Flojo

(31.08.2008, 16:35)

Trego

Moderatorët:

Moderator

2 përdorues përveç jush janë duke shfletuar këtë rubrikë:

2 mysafirë

wbb.index.stats

383 threads - 677 postime (mesatarja 0,16 postime në ditë)

Legjenda:

Rubrikë pa postime të reja
Rubrikë me postime të reja
Rubrikë e mbyllur
Rubrikë me nyje të jashtme