Hip Hop/ R'n'B

Hip Hop

SHKARKIME DHE LLAFE, JU OFROJNË SHUMË FAQENDIHMË PËR PROBLEMET TUAJA, JU OFROJMË VETËM NE

Mysafir i nderuar, mirë se vini në Albanian H . kosovanet.de . muzikë shqip , filma shqip , humor shqip . Nëse kjo është vizita juaj e parë këtu, ju lutemi lexoni Ndihma. Aty do të gjeni më tepër shpjegime se si funksionon kjo faqe. Duhet të jeni i regjistruar dhe aktivizuar, para se të mund të shfrytëzoni tërë përmbajtjen e faqes. Ju lutemi, përdorni formularin e regjistrimit, për tu regjistruar këtu ose lexoni më tepër informata mbi procesin e regjistrimit. Nëse tashmë jeni regjistruar, ju lutemi kyçuni këtu.

Temat

Nga Rrezar (09.01.2012, 02:25)

0 19

Nuk ka përgjigje

Nga Flojo (10.04.2010, 10:53)

1 49

Nga arianit

(26.03.2011, 23:42)

Nga Armend.J (14.01.2011, 13:12)

0 11

Nuk ka përgjigje

Nga pepi_h4ck (16.11.2010, 14:31)

0 40

Nuk ka përgjigje

Nga Armend.J (25.10.2010, 23:57)

0 48

Nuk ka përgjigje

Nga Flojo (28.09.2010, 23:04)

0 38

Nuk ka përgjigje

Nga Flojo (28.09.2010, 22:55)

0 32

Nuk ka përgjigje

Nga Flojo (28.09.2010, 22:40)

0 32

Nuk ka përgjigje

Nga Deniss. (04.09.2010, 13:17)

0 29

Nuk ka përgjigje

Nga Deniss. (12.08.2010, 02:22)

1 45

Nga Deniss.

(14.08.2010, 06:03)

Nga Deniss. (12.08.2010, 02:14)

0 30

Nuk ka përgjigje

Nga Deniss. (12.08.2010, 02:11)

0 29

Nuk ka përgjigje

Nga Deniss. (30.07.2010, 00:54)

0 56

Nuk ka përgjigje

Nga Deniss. (26.07.2010, 16:58)

0 37

Nuk ka përgjigje

Nga Deniss. (17.07.2010, 02:12)

0 26

Nuk ka përgjigje

Nga Deniss. (17.07.2010, 02:02)

0 14

Nuk ka përgjigje

Nga Deniss. (18.06.2010, 11:26)

0 36

Nuk ka përgjigje

Nga Deniss. (17.06.2010, 13:16)

0 27

Nuk ka përgjigje

Nga Deniss. (17.06.2010, 13:14)

0 22

Nuk ka përgjigje

Nga Deniss. (15.06.2010, 19:38)

0 23

Nuk ka përgjigje

Trego

Moderatorët:

Moderator

5 përdorues përveç jush janë duke shfletuar këtë rubrikë:

5 mysafirë

wbb.index.stats

383 threads - 677 postime (mesatarja 0,16 postime në ditë)

Legjenda:

Rubrikë pa postime të reja
Rubrikë me postime të reja
Rubrikë e mbyllur
Rubrikë me nyje të jashtme