SHKARKIME DHE LLAFE, JU OFROJNË SHUMË FAQENDIHMË PËR PROBLEMET TUAJA, JU OFROJMË VETËM NE

Mysafir i nderuar, mirë se vini në Albanian H . kosovanet.de . muzikë shqip , filma shqip , humor shqip . Nëse kjo është vizita juaj e parë këtu, ju lutemi lexoni Ndihma. Aty do të gjeni më tepër shpjegime se si funksionon kjo faqe. Duhet të jeni i regjistruar dhe aktivizuar, para se të mund të shfrytëzoni tërë përmbajtjen e faqes. Ju lutemi, përdorni formularin e regjistrimit, për tu regjistruar këtu ose lexoni më tepër informata mbi procesin e regjistrimit. Nëse tashmë jeni regjistruar, ju lutemi kyçuni këtu.

Temat

Nga sadmadman (13.03.2011, 21:44)

0 86

Nuk ka përgjigje

Nga Zamzung (11.03.2011, 18:06)

0 30

Nuk ka përgjigje

Nga Alf73 (21.02.2011, 22:55)

3 72

Nga DJ-IZETI

(03.03.2011, 19:52)

Nga rustemi (04.02.2011, 19:01)

1 52

Nga DJ-IZETI

(04.02.2011, 20:16)

Nga arianit (27.03.2009, 22:06)

7 305

Nga edi03

(30.01.2011, 22:24)

Nga tonyjaa (05.07.2009, 18:37)

8 104

Nga punisher

(15.01.2011, 21:35)

Nga punisher (15.01.2011, 19:28)

1 49

Nga DJ-IZETI

(15.01.2011, 20:57)

Nga mergim-adriano (12.01.2011, 00:18)

2 57

Nga mergim-adriano

(13.01.2011, 01:21)

Nga edi03 (10.01.2011, 17:26)

3 37

Nga DJ-IZETI

(11.01.2011, 12:48)

Nga mergim-adriano (20.12.2010, 21:20)

3 63

Nga Deniss.

(21.12.2010, 09:09)

Nga KoSoVa_Net (16.12.2010, 18:01)

2 60

Nga KoSoVa_Net

(16.12.2010, 18:42)

Nga Noti75 (30.10.2010, 15:12)

11 409

Nga Burgia

(13.12.2010, 18:23)

Nga tuti (05.12.2010, 22:32)

0 17

Nuk ka përgjigje

Nga Mr Jakupi (14.11.2010, 00:30)

1 40

Nga DJ-IZETI

(14.11.2010, 20:09)

Nga mergim-adriano (03.11.2010, 23:46)

0 21

Nuk ka përgjigje

Nga dj-pizza (26.10.2010, 18:23)

3 57

Nga Burgia

(27.10.2010, 00:26)

Nga mergim-adriano (14.09.2010, 00:55)

3 47

Nga DJ-IZETI

(14.09.2010, 01:48)

Nga mergim-adriano (11.09.2010, 01:54)

1 37

Nga DJ-IZETI

(11.09.2010, 07:32)

Nga Sefi (29.08.2010, 09:03)

1 52

Nga DJ-IZETI

(29.08.2010, 19:40)

Nga Dj X (09.08.2010, 17:27)

4 84

Nga mergim-adriano

(26.08.2010, 03:24)

Trego

Moderatorët:

Moderator

2 përdorues përveç jush janë duke shfletuar këtë rubrikë:

2 mysafirë

wbb.index.stats

272 threads - 990 postime (mesatarja 0,23 postime në ditë)

Legjenda:

Rubrikë pa postime të reja
Rubrikë me postime të reja
Rubrikë e mbyllur
Rubrikë me nyje të jashtme