SHKARKIME DHE LLAFE, JU OFROJNË SHUMË FAQENDIHMË PËR PROBLEMET TUAJA, JU OFROJMË VETËM NE

Mysafir i nderuar, mirë se vini në Albanian H . kosovanet.de . muzikë shqip , filma shqip , humor shqip . Nëse kjo është vizita juaj e parë këtu, ju lutemi lexoni Ndihma. Aty do të gjeni më tepër shpjegime se si funksionon kjo faqe. Duhet të jeni i regjistruar dhe aktivizuar, para se të mund të shfrytëzoni tërë përmbajtjen e faqes. Ju lutemi, përdorni formularin e regjistrimit, për tu regjistruar këtu ose lexoni më tepër informata mbi procesin e regjistrimit. Nëse tashmë jeni regjistruar, ju lutemi kyçuni këtu.

Temat

Nga adi_peja (24.11.2009, 10:46)

4 91

Nga olti123

(26.11.2009, 13:55)

Nga akulli (23.11.2009, 21:28)

1 48

Nga Ekspert

(23.11.2009, 23:52)

Nga Deniss . (14.11.2009, 18:46)

1 31

Nga Kushtrimii

(15.11.2009, 19:26)

Nga luqaboy (10.11.2009, 19:25)

2 80

Nga vrella vrella

(11.11.2009, 19:03)

Nga scrippy (08.11.2009, 05:08)

0 9

Nuk ka përgjigje

Nga Xhanni (06.11.2009, 22:44)

1 21

Nga Kushtrimii

(07.11.2009, 23:27)

Nga qajani (13.10.2009, 22:40)

1 63

Nga behar kostanica

(01.11.2009, 23:26)

Nga bani-net (06.10.2009, 19:44)

2 74

Nga bani-net

(31.10.2009, 21:44)

Nga luqaboy (31.10.2009, 03:37)

0 21

Nuk ka përgjigje

Nga norderstedter (10.10.2009, 11:43)

3 49

Nga blera

(11.10.2009, 18:07)

Nga scorpion (21.09.2009, 00:05)

10 97

Nga olti123

(11.10.2009, 14:53)

Nga dj_real (08.10.2009, 13:21)

0 53

Nuk ka përgjigje

Nga scorpion (09.09.2009, 22:03)

7 141

Nga DJ-IZETI

(08.10.2009, 01:27)

Nga norderstedter (22.09.2009, 13:31)

8 148

Nga Deniss .

(27.09.2009, 22:19)

Nga scorpion (19.09.2009, 21:29)

0 17

Nuk ka përgjigje

Nga norderstedter (18.09.2009, 19:21)

6 92

Nga DJ-IZETI

(18.09.2009, 23:46)

Nga dj_real (16.09.2009, 19:32)

5 103

Nga pepi_h4ck

(17.09.2009, 04:10)

Nga dj_real (15.09.2009, 15:00)

1 45

Nga Ketri

(15.09.2009, 17:38)

Nga Bes1ki (12.09.2009, 13:55)

5 58

Nga Bes1ki

(12.09.2009, 22:52)

Nga ® ® Э Z @ ® (08.09.2009, 13:33)

1 38

Nga Bes1ki

(08.09.2009, 17:52)

Trego

Moderatorët:

Moderator

2 përdorues përveç jush janë duke shfletuar këtë rubrikë:

2 mysafirë

wbb.index.stats

272 threads - 990 postime (mesatarja 0,23 postime në ditë)

Legjenda:

Rubrikë pa postime të reja
Rubrikë me postime të reja
Rubrikë e mbyllur
Rubrikë me nyje të jashtme