SHKARKIME DHE LLAFE, JU OFROJNË SHUMË FAQENDIHMË PËR PROBLEMET TUAJA, JU OFROJMË VETËM NE

Mysafir i nderuar, mirë se vini në Albanian H . kosovanet.de . muzikë shqip , filma shqip , humor shqip . Nëse kjo është vizita juaj e parë këtu, ju lutemi lexoni Ndihma. Aty do të gjeni më tepër shpjegime se si funksionon kjo faqe. Duhet të jeni i regjistruar dhe aktivizuar, para se të mund të shfrytëzoni tërë përmbajtjen e faqes. Ju lutemi, përdorni formularin e regjistrimit, për tu regjistruar këtu ose lexoni më tepër informata mbi procesin e regjistrimit. Nëse tashmë jeni regjistruar, ju lutemi kyçuni këtu.

Temat

Nga niku4444 (03.12.2007, 19:21)

12 382

Nga vehap

(25.02.2009, 23:11)

Nga vehap (23.02.2009, 16:26)

1 71

Nga pleshina

(23.02.2009, 19:07)

Nga rututi-20 (12.02.2009, 18:26)

0 19

Nuk ka përgjigje

Nga sharanmkk (08.02.2009, 16:29)

2 86

Nga sharanmkk

(08.02.2009, 21:54)

Nga gladiator (29.01.2009, 16:42)

0 39

Nuk ka përgjigje

Nga Rrotakolices (28.01.2009, 16:53)

3 58

Nga Rrotakolices

(28.01.2009, 19:51)

Nga shqipon (25.01.2009, 19:51)

2 80

Nga pleshina

(26.01.2009, 00:25)

Nga sharanmkk (23.01.2009, 14:01)

2 34

Nga sharanmkk

(23.01.2009, 15:00)

Nga adi_peja (18.01.2009, 21:25)

0 53

Nuk ka përgjigje

Nga DjGhoosT (14.01.2009, 03:27)

6 151

Nga sherri

(15.01.2009, 17:51)

Nga Kushtrimii (14.01.2009, 14:17)

3 63

Nga Deniss .

(14.01.2009, 17:28)

Nga shqipon (12.01.2009, 11:28)

0 25

Nuk ka përgjigje

Nga tolitoli (11.01.2009, 19:03)

0 34

Nuk ka përgjigje

Nga shqipon (06.01.2009, 17:59)

11 176

Nga Burgia

(06.01.2009, 22:29)

Nga taulant01 (01.01.2008, 15:25)

1 57

Nga tolitoli

(06.01.2009, 15:05)

Nga Deti_123 (21.09.2008, 18:24)

25 363

Nga LL-Faca

(02.01.2009, 23:21)

Nga shqipon (30.12.2008, 21:53)

2 29

Nga Ekspert

(30.12.2008, 23:05)

Nga DjGhoosT (29.12.2008, 07:25)

0 48

Nuk ka përgjigje

Nga adi_peja (25.12.2008, 23:35)

0 34

Nuk ka përgjigje

Nga toni88 (19.12.2008, 19:53)

3 59

Nga valon kosova

(20.12.2008, 16:35)

Trego

Moderatorët:

Moderator

wbb.index.stats

272 threads - 990 postime (mesatarja 0,24 postime në ditë)

Legjenda:

Rubrikë pa postime të reja
Rubrikë me postime të reja
Rubrikë e mbyllur
Rubrikë me nyje të jashtme