Kërkesat tuaja për humor/skeçe

Kërkesat tuaja për humor/skeçe

SHKARKIME DHE LLAFE, JU OFROJNË SHUMË FAQENDIHMË PËR PROBLEMET TUAJA, JU OFROJMË VETËM NE

Mysafir i nderuar, mirë se vini në Albanian H . kosovanet.de . muzikë shqip , filma shqip , humor shqip . Nëse kjo është vizita juaj e parë këtu, ju lutemi lexoni Ndihma. Aty do të gjeni më tepër shpjegime se si funksionon kjo faqe. Duhet të jeni i regjistruar dhe aktivizuar, para se të mund të shfrytëzoni tërë përmbajtjen e faqes. Ju lutemi, përdorni formularin e regjistrimit, për tu regjistruar këtu ose lexoni më tepër informata mbi procesin e regjistrimit. Nëse tashmë jeni regjistruar, ju lutemi kyçuni këtu.

Temat

Nga sweetheart (20.03.2007, 12:57)

1 46

Nga Germany

(20.03.2007, 20:01)

Nga Fid@ni (01.04.2007, 00:32)

2 51

Nga Dardanicum

(01.04.2007, 03:03)

Nga Dardanicum (21.03.2007, 01:12)

14 154

Nga Dardanicum

(25.04.2007, 21:19)

Nga To-MoR (12.06.2007, 19:45)

1 65

Nga morina

(12.06.2007, 20:48)

Nga Firaja (01.05.2007, 04:36)

2 47

Nga Dardanicum

(25.07.2007, 13:38)

Nga lizilinda (05.09.2007, 22:19)

0 32

Nuk ka përgjigje

Nga Art_dizajn (13.10.2007, 14:55)

12 147

Nga engjell

(18.10.2007, 21:22)

Nga dimi (18.10.2007, 15:25)

3 75

Nga Dardanicum

(23.10.2007, 23:23)

Nga ricki (10.11.2007, 21:10)

1 35

Nga Dardanicum

(11.11.2007, 00:18)

Nga Kulleri (26.01.2008, 18:05)

3 34

Nga Kulleri

(27.01.2008, 14:20)

Nga Kulleri (31.12.2007, 04:08)

10 95

Nga pronaj

(28.01.2008, 17:21)

Nga vista ultimate (12.03.2008, 20:21)

3 41

Nga METILLAPI

(12.03.2008, 23:41)

Nga Trepqa (13.03.2008, 22:03)

9 96

Nga uran jo me aktiv ketu

(16.03.2008, 22:29)

Nga Invalider (26.03.2008, 19:48)

0 35

Nuk ka përgjigje

Nga Dj.Arti (15.04.2008, 10:39)

4 36

Nga Dj.Arti

(19.04.2008, 19:35)

Nga tijani (08.05.2008, 02:03)

0 34

Nuk ka përgjigje

Nga salihu (17.03.2008, 17:18)

2 57

Nga altin

(21.06.2008, 20:03)

Nga shqipon (21.07.2008, 20:09)

0 32

Nuk ka përgjigje

Nga HaraCinaLee (26.09.2008, 16:46)

9 135

Nga Dardanicum

(27.09.2008, 15:31)

Nga smira (05.10.2008, 20:57)

0 35

Nuk ka përgjigje

Trego

Moderatorët:

Moderator

wbb.index.stats

57 threads - 163 postime (mesatarja 0,04 postime në ditë)

Filtro sipas etiketës

Legjenda:

Rubrikë pa postime të reja
Rubrikë me postime të reja
Rubrikë e mbyllur
Rubrikë me nyje të jashtme