Kërkesat tuaja për humor/skeçe

Kërkesat tuaja për humor/skeçe

SHKARKIME DHE LLAFE, JU OFROJNË SHUMË FAQENDIHMË PËR PROBLEMET TUAJA, JU OFROJMË VETËM NE

Mysafir i nderuar, mirë se vini në Albanian H . kosovanet.de . muzikë shqip , filma shqip , humor shqip . Nëse kjo është vizita juaj e parë këtu, ju lutemi lexoni Ndihma. Aty do të gjeni më tepër shpjegime se si funksionon kjo faqe. Duhet të jeni i regjistruar dhe aktivizuar, para se të mund të shfrytëzoni tërë përmbajtjen e faqes. Ju lutemi, përdorni formularin e regjistrimit, për tu regjistruar këtu ose lexoni më tepër informata mbi procesin e regjistrimit. Nëse tashmë jeni regjistruar, ju lutemi kyçuni këtu.

Temat

Nga blera (28.03.2009, 18:55)

0 74

Nuk ka përgjigje

Nga LL-Faca (17.12.2008, 01:50)

0 42

Nuk ka përgjigje

Nga Art_dizajn (13.10.2007, 14:55)

12 147

Nga engjell

(18.10.2007, 21:22)

Nga To-MoR (12.06.2007, 19:45)

1 65

Nga morina

(12.06.2007, 20:48)

Nga sweetheart (20.03.2007, 12:57)

1 46

Nga Germany

(20.03.2007, 20:01)

Nga Invalider (26.03.2008, 19:48)

0 35

Nuk ka përgjigje

Nga HaraCinaLee (14.11.2008, 11:46)

2 311

Nga Deniss .

(16.12.2008, 11:32)

Nga ricki (10.11.2007, 21:10)

1 35

Nga Dardanicum

(11.11.2007, 00:18)

Nga dj_real (26.12.2012, 22:59)

0 8

Nuk ka përgjigje

Nga dj_real (08.04.2012, 22:21)

0 7

Nuk ka përgjigje

Nga lizilinda (23.12.2011, 18:05)

0 87

Nuk ka përgjigje

Nga anili2006 (20.12.2011, 23:50)

1 98

Nga DJ-IZETI

(21.12.2011, 01:29)

Nga Vinarci (02.12.2011, 05:03)

0 3

Nuk ka përgjigje

Nga mergim-adriano (23.08.2011, 14:41)

2 48

Nga rututi.92

(24.08.2011, 14:09)

Nga Zemra (11.08.2011, 08:59)

0 7

Nuk ka përgjigje

Nga Zemra (23.06.2011, 16:13)

0 3

Nuk ka përgjigje

Nga mili istog (25.02.2011, 09:37)

0 5

Nuk ka përgjigje

Nga rustemi (04.01.2011, 13:02)

0 15

Nuk ka përgjigje

Nga sweetheart (21.12.2010, 22:43)

0 61

Nuk ka përgjigje

Nga mergim-adriano (18.10.2010, 20:15)

4 88

Nga mergim-adriano

(19.10.2010, 23:28)

Trego

Moderatorët:

Moderator

1 përdorues përveç jush është duke shfletuar këtë rubrikë:

1 mysafirë

wbb.index.stats

57 threads - 163 postime (mesatarja 0,04 postime në ditë)

Filtro sipas etiketës

Legjenda:

Rubrikë pa postime të reja
Rubrikë me postime të reja
Rubrikë e mbyllur
Rubrikë me nyje të jashtme