Nuk jeni kyçur.

Kërkesat tuaja për humor/skeçe

Kërkesat tuaja për humor/skeçe

SHKARKIME DHE LLAFE, JU OFROJNË SHUMË FAQENDIHMË PËR PROBLEMET TUAJA, JU OFROJMË VETËM NE

Mysafir i nderuar, mirë se vini në Albanian H . kosovanet.de . muzikë shqip , filma shqip , humor shqip . Nëse kjo është vizita juaj e parë këtu, ju lutemi lexoni Ndihma. Aty do të gjeni më tepër shpjegime se si funksionon kjo faqe. Duhet të jeni i regjistruar dhe aktivizuar, para se të mund të shfrytëzoni tërë përmbajtjen e faqes. Ju lutemi, përdorni formularin e regjistrimit, për tu regjistruar këtu ose lexoni më tepër informata mbi procesin e regjistrimit. Nëse tashmë jeni regjistruar, ju lutemi kyçuni këtu.

Temat

Nga Dardanicum (21.03.2007, 01:12)

14 154

Nga Dardanicum

(25.04.2007, 21:19)

Nga Art_dizajn (13.10.2007, 14:55)

12 147

Nga engjell

(18.10.2007, 21:22)

Nga Kulleri (31.12.2007, 04:08)

10 95

Nga pronaj

(28.01.2008, 17:21)

Nga HaraCinaLee (26.09.2008, 16:46)

9 135

Nga Dardanicum

(27.09.2008, 15:31)

Nga Trepqa (13.03.2008, 22:03)

9 96

Nga uran jo me aktiv ketu

(16.03.2008, 22:29)

Nga Transporter (06.12.2008, 21:30)

6 48

Nga Transporter

(07.12.2008, 02:56)

Nga mergim-adriano (18.10.2010, 20:15)

4 88

Nga mergim-adriano

(19.10.2010, 23:28)

Nga burimii (17.07.2009, 11:52)

4 73

Nga Dardanicum

(18.07.2009, 16:51)

Nga Dj.Arti (15.04.2008, 10:39)

4 36

Nga Dj.Arti

(19.04.2008, 19:35)

Nga dj_real (07.10.2009, 01:03)

3 36

Nga dj_real

(07.10.2009, 12:24)

Nga vista ultimate (12.03.2008, 20:21)

3 41

Nga METILLAPI

(12.03.2008, 23:41)

Nga Kulleri (26.01.2008, 18:05)

3 34

Nga Kulleri

(27.01.2008, 14:20)

Nga dimi (18.10.2007, 15:25)

3 75

Nga Dardanicum

(23.10.2007, 23:23)

Nga mergim-adriano (23.08.2011, 14:41)

2 48

Nga rututi.92

(24.08.2011, 14:09)

Nga HaraCinaLee (14.11.2008, 11:46)

2 311

Nga Deniss .

(16.12.2008, 11:32)

Nga hajdari2008 (14.11.2008, 00:14)

2 180

Nga Rahmani

(07.12.2008, 12:22)

Nga shqipon (27.10.2008, 23:32)

2 32

Nga gazi.gj

(28.10.2008, 12:38)

Nga salihu (17.03.2008, 17:18)

2 57

Nga altin

(21.06.2008, 20:03)

Nga Firaja (01.05.2007, 04:36)

2 47

Nga Dardanicum

(25.07.2007, 13:38)

Nga Fid@ni (01.04.2007, 00:32)

2 51

Nga Dardanicum

(01.04.2007, 03:03)

Trego

Moderatorët:

Moderator

wbb.index.stats

57 threads - 163 postime (mesatarja 0,04 postime në ditë)

Filtro sipas etiketës

Legjenda:

Rubrikë pa postime të reja
Rubrikë me postime të reja
Rubrikë e mbyllur
Rubrikë me nyje të jashtme