Kërkesat tuaja për humor/skeçe

Kërkesat tuaja për humor/skeçe

SHKARKIME DHE LLAFE, JU OFROJNË SHUMË FAQENDIHMË PËR PROBLEMET TUAJA, JU OFROJMË VETËM NE

Mysafir i nderuar, mirë se vini në Albanian H . kosovanet.de . muzikë shqip , filma shqip , humor shqip . Nëse kjo është vizita juaj e parë këtu, ju lutemi lexoni Ndihma. Aty do të gjeni më tepër shpjegime se si funksionon kjo faqe. Duhet të jeni i regjistruar dhe aktivizuar, para se të mund të shfrytëzoni tërë përmbajtjen e faqes. Ju lutemi, përdorni formularin e regjistrimit, për tu regjistruar këtu ose lexoni më tepër informata mbi procesin e regjistrimit. Nëse tashmë jeni regjistruar, ju lutemi kyçuni këtu.

Temat

Nga dj_real (08.04.2012, 22:21)

0 7

Nuk ka përgjigje

Nga Invalider (26.03.2008, 19:48)

0 35

Nuk ka përgjigje

Nga HaraCinaLee (14.11.2008, 11:46)

2 311

Nga Deniss .

(16.12.2008, 11:32)

Nga rustemi (04.01.2011, 13:02)

0 15

Nuk ka përgjigje

Nga Invalider (07.02.2009, 17:34)

0 102

Nuk ka përgjigje

Nga Transporter (06.12.2008, 21:30)

6 48

Nga Transporter

(07.12.2008, 02:56)

Nga hajdari2008 (14.11.2008, 00:14)

2 180

Nga Rahmani

(07.12.2008, 12:22)

Nga ricki (10.11.2007, 21:10)

1 35

Nga Dardanicum

(11.11.2007, 00:18)

Nga blera (28.03.2009, 18:55)

0 74

Nuk ka përgjigje

Nga dj_real (26.09.2010, 20:59)

1 63

Nga Bes1ki

(28.09.2010, 00:42)

Nga Fid@ni (01.04.2007, 00:32)

2 51

Nga Dardanicum

(01.04.2007, 03:03)

Nga Art_dizajn (13.10.2007, 14:55)

12 147

Nga engjell

(18.10.2007, 21:22)

Nga anili2006 (20.12.2011, 23:50)

1 98

Nga DJ-IZETI

(21.12.2011, 01:29)

Nga Kulleri (31.12.2007, 04:08)

10 95

Nga pronaj

(28.01.2008, 17:21)

Nga vista ultimate (12.03.2008, 20:21)

3 41

Nga METILLAPI

(12.03.2008, 23:41)

Nga bek@ (10.07.2009, 22:53)

0 58

Nuk ka përgjigje

Nga lazi (14.01.2010, 17:36)

0 12

Nuk ka përgjigje

Nga HaraCinaLee (26.09.2008, 16:46)

9 135

Nga Dardanicum

(27.09.2008, 15:31)

Nga tijani (08.05.2008, 02:03)

0 34

Nuk ka përgjigje

Nga shqipon (21.07.2008, 20:09)

0 32

Nuk ka përgjigje

Trego

Moderatorët:

Moderator

1 përdorues përveç jush është duke shfletuar këtë rubrikë:

1 mysafirë

wbb.index.stats

57 threads - 163 postime (mesatarja 0,04 postime në ditë)

Filtro sipas etiketës

Legjenda:

Rubrikë pa postime të reja
Rubrikë me postime të reja
Rubrikë e mbyllur
Rubrikë me nyje të jashtme