Kërkesat tuaja për humor/skeçe

Kërkesat tuaja për humor/skeçe

SHKARKIME DHE LLAFE, JU OFROJNË SHUMË FAQENDIHMË PËR PROBLEMET TUAJA, JU OFROJMË VETËM NE

Mysafir i nderuar, mirë se vini në Albanian H . kosovanet.de . muzikë shqip , filma shqip , humor shqip . Nëse kjo është vizita juaj e parë këtu, ju lutemi lexoni Ndihma. Aty do të gjeni më tepër shpjegime se si funksionon kjo faqe. Duhet të jeni i regjistruar dhe aktivizuar, para se të mund të shfrytëzoni tërë përmbajtjen e faqes. Ju lutemi, përdorni formularin e regjistrimit, për tu regjistruar këtu ose lexoni më tepër informata mbi procesin e regjistrimit. Nëse tashmë jeni regjistruar, ju lutemi kyçuni këtu.

Temat

Nga HaraCinaLee (14.11.2008, 11:46)

2 311

Nga Deniss .

(16.12.2008, 11:32)

Nga hajdari2008 (14.11.2008, 00:14)

2 180

Nga Rahmani

(07.12.2008, 12:22)

Nga Dardanicum (21.03.2007, 01:12)

14 154

Nga Dardanicum

(25.04.2007, 21:19)

Nga Art_dizajn (13.10.2007, 14:55)

12 147

Nga engjell

(18.10.2007, 21:22)

Nga HaraCinaLee (26.09.2008, 16:46)

9 135

Nga Dardanicum

(27.09.2008, 15:31)

Nga tonyjaa (18.12.2009, 12:23)

0 112

Nuk ka përgjigje

Nga Invalider (01.02.2009, 02:34)

1 106

Nga Dardanicum

(01.02.2009, 02:39)

Nga Invalider (07.02.2009, 17:34)

0 102

Nuk ka përgjigje

Nga anili2006 (20.12.2011, 23:50)

1 98

Nga DJ-IZETI

(21.12.2011, 01:29)

Nga Trepqa (13.03.2008, 22:03)

9 96

Nga uran jo me aktiv ketu

(16.03.2008, 22:29)

Nga Kulleri (31.12.2007, 04:08)

10 95

Nga pronaj

(28.01.2008, 17:21)

Nga mergim-adriano (18.10.2010, 20:15)

4 88

Nga mergim-adriano

(19.10.2010, 23:28)

Nga lizilinda (23.12.2011, 18:05)

0 87

Nuk ka përgjigje

Nga dimi (18.10.2007, 15:25)

3 75

Nga Dardanicum

(23.10.2007, 23:23)

Nga blera (28.03.2009, 18:55)

0 74

Nuk ka përgjigje

Nga burimii (17.07.2009, 11:52)

4 73

Nga Dardanicum

(18.07.2009, 16:51)

Nga ALDINI (13.01.2009, 04:00)

1 71

Nga Germany

(13.01.2009, 10:44)

Nga To-MoR (12.06.2007, 19:45)

1 65

Nga morina

(12.06.2007, 20:48)

Nga dj_real (26.09.2010, 20:59)

1 63

Nga Bes1ki

(28.09.2010, 00:42)

Nga sweetheart (21.12.2010, 22:43)

0 61

Nuk ka përgjigje

Trego

Moderatorët:

Moderator

1 përdorues përveç jush është duke shfletuar këtë rubrikë:

1 mysafirë

wbb.index.stats

57 threads - 163 postime (mesatarja 0,04 postime në ditë)

Filtro sipas etiketës

Legjenda:

Rubrikë pa postime të reja
Rubrikë me postime të reja
Rubrikë e mbyllur
Rubrikë me nyje të jashtme