Histori

Çdo gjë që ka të bëjë me historinë e popullit shqiptar

SHKARKIME DHE LLAFE, JU OFROJNË SHUMË FAQENDIHMË PËR PROBLEMET TUAJA, JU OFROJMË VETËM NE

Mysafir i nderuar, mirë se vini në Albanian H . kosovanet.de . muzikë shqip , filma shqip , humor shqip . Nëse kjo është vizita juaj e parë këtu, ju lutemi lexoni Ndihma. Aty do të gjeni më tepër shpjegime se si funksionon kjo faqe. Duhet të jeni i regjistruar dhe aktivizuar, para se të mund të shfrytëzoni tërë përmbajtjen e faqes. Ju lutemi, përdorni formularin e regjistrimit, për tu regjistruar këtu ose lexoni më tepër informata mbi procesin e regjistrimit. Nëse tashmë jeni regjistruar, ju lutemi kyçuni këtu.

Temat

Nga Ekspert (21.01.2010, 18:21)

4 64

Nga Ekspert

(22.01.2010, 01:16)

Nga Ekspert (13.12.2009, 19:07)

8 106

Nga Ekspert

(13.12.2009, 22:15)

Nga Fid@ni (28.10.2009, 03:24)

1 38

Nga Fid@ni

(28.10.2009, 03:51)

Nga Bes1ki (22.09.2009, 04:58)

4 45

Nga Bes1ki

(22.09.2009, 05:06)

Nga Dardanicum (30.03.2007, 02:37)

6 120

Nga Burgia

(29.08.2009, 20:52)

Nga Dardanicum (17.08.2009, 19:31)

2 64

Nga Burgia

(18.08.2009, 01:16)

Nga Bes1ki (15.05.2009, 01:29)

0 42

Nuk ka përgjigje

Nga zeero_cool (21.02.2009, 21:03)

1 77

Nga zeero_cool

(21.02.2009, 21:04)

Nga zeero_cool (21.02.2009, 21:01)

0 60

Nuk ka përgjigje

Nga zeero_cool (21.02.2009, 21:00)

0 68

Nuk ka përgjigje

Nga zeero_cool (16.02.2009, 19:38)

0 80

Nuk ka përgjigje

Nga engjell (13.01.2008, 17:28)

2 103

Nga engjell

(13.01.2008, 23:14)

Nga Fadil07 (13.01.2008, 14:06)

0 81

Nuk ka përgjigje

Nga Sharri (14.11.2007, 00:02)

2 58

Nga Sharri

(14.11.2007, 20:45)

Nga Dardanicum (06.11.2007, 18:33)

0 32

Nuk ka përgjigje

Nga Sharri (01.05.2007, 09:04)

0 13

Nuk ka përgjigje

Nga Dardanicum (28.04.2007, 17:07)

0 16

Nuk ka përgjigje

Nga Sharri (24.04.2007, 23:41)

0 17

Nuk ka përgjigje

Nga Dardanicum (15.04.2007, 04:45)

9 66

Nga Kevin

(15.04.2007, 22:47)

Nga Dardanicum (15.04.2007, 05:06)

3 19

Nga Dardanicum

(15.04.2007, 05:08)

Trego

Moderatorët:

Moderator

1 përdorues përveç jush është duke shfletuar këtë rubrikë:

1 mysafirë

wbb.index.stats

24 threads - 74 postime (mesatarja 0,02 postime në ditë)

Legjenda:

Rubrikë pa postime të reja
Rubrikë me postime të reja
Rubrikë e mbyllur
Rubrikë me nyje të jashtme