Foto Përpunime

gjidhqka rredh Perpunimev te fotov

SHKARKIME DHE LLAFE, JU OFROJNË SHUMË FAQENDIHMË PËR PROBLEMET TUAJA, JU OFROJMË VETËM NE

Mysafir i nderuar, mirë se vini në Albanian H . kosovanet.de . muzikë shqip , filma shqip , humor shqip . Nëse kjo është vizita juaj e parë këtu, ju lutemi lexoni Ndihma. Aty do të gjeni më tepër shpjegime se si funksionon kjo faqe. Duhet të jeni i regjistruar dhe aktivizuar, para se të mund të shfrytëzoni tërë përmbajtjen e faqes. Ju lutemi, përdorni formularin e regjistrimit, për tu regjistruar këtu ose lexoni më tepër informata mbi procesin e regjistrimit. Nëse tashmë jeni regjistruar, ju lutemi kyçuni këtu.

Temat

Nga Deniss . (25.12.2009, 13:30)

1 103

Nga Flojo

(25.12.2009, 14:11)

Nga To1X (23.12.2009, 18:02)

0 50

Nuk ka përgjigje

Nga Dardanicum (13.12.2009, 06:47)

13 221

Nga Xeni76

(20.12.2009, 08:46)

Nga To1X (08.11.2009, 19:15)

0 82

Nuk ka përgjigje

Nga To1X (08.11.2009, 19:14)

0 67

Nuk ka përgjigje

Nga To1X (08.11.2009, 19:12)

0 28

Nuk ka përgjigje

Nga To1X (08.11.2009, 19:10)

0 11

Nuk ka përgjigje

Nga To1X (08.11.2009, 19:09)

0 17

Nuk ka përgjigje

Nga To1X (08.11.2009, 19:08)

0 20

Nuk ka përgjigje

Nga To1X (26.10.2009, 14:48)

0 60

Nuk ka përgjigje

Nga To1X (26.10.2009, 00:41)

0 15

Nuk ka përgjigje

Nga To1X (26.10.2009, 00:40)

0 20

Nuk ka përgjigje

Nga To1X (26.10.2009, 00:39)

0 11

Nuk ka përgjigje

Nga To1X (26.10.2009, 00:37)

0 30

Nuk ka përgjigje

Nga To1X (26.10.2009, 00:36)

0 19

Nuk ka përgjigje

Nga To1X (26.10.2009, 00:35)

0 30

Nuk ka përgjigje

Nga To1X (26.10.2009, 00:34)

0 11

Nuk ka përgjigje

Nga To1X (26.10.2009, 00:32)

0 12

Nuk ka përgjigje

Nga Fidaim_93 (26.09.2009, 15:37)

2 112

Nga Fidaim_93

(02.10.2009, 15:24)

Nga To1X (28.09.2009, 18:59)

0 63

Nuk ka përgjigje

Trego

Moderatorët:

Moderator

wbb.index.stats

38 threads - 93 postime (mesatarja 0,02 postime në ditë)

Legjenda:

Rubrikë pa postime të reja
Rubrikë me postime të reja
Rubrikë e mbyllur
Rubrikë me nyje të jashtme